pls care cunoasteti...in DOLJ sa zicem...locuri unde se fac dansuri(sa se faca cursuri nush)...hiphop,streetdance,etc.(mai putin din alea de societate)
pls care cunoasteti...in DOLJ sa zicem...locuri unde se fac dansuri(sa se faca cursuri nush)...hiphop,streetdance,etc.(mai putin din alea de societate)
stiu io....
"I'm just a soul whose intentions are good.....
Oh Lord please don't let me be misunderstood"
![]()
![]()
streetdance 07.04.2007 21:57 vai...tuh...stresatule ...
dati bad rep pt ce ?? pt ca spun adevarul ??![]()
...praf
.................................................. .................................................. ..................................................
ba sa mor io....chiar am vrut sa scriu ca nusht daca e bine postat aici...da` chiar nu stiam unde sa bag...si undeva unde sa se uite multi, pt ca sunt foarte interesat de asa ceva si vreau sa aflu....ce sariti asa geez? sunteti complexati de viata?
streetdance 08.04.2007 19:53 asa asa SO PA EI.
ink un bad rep.....pt?.....mai dati ca deja am inceput sa ma obisnuiesc
.................................................. .................................................. ..................................................
asa ca acum a fost mutat postul sa iti raspund la intrebare ....NU STIU
Nu inteleg....care-i faza cu bad rep-urile???E vreo probl ca dansezi?sau ce?Ca nu era pus threadu unde trebuia?Totusi...
Ca sa nu fiu off...nu e o rusine daca ai talent,pur si simplu,da un mesaj si vedem ce stii...![]()
"I'm just a soul whose intentions are good.....
Oh Lord please don't let me be misunderstood"
![]()
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: