Vand nokia 6260, camera, filemeaza, mp3, card memorie....super pret!
functioneaza si arata impecabil! (aproape nou) pret: 850 lei - negociabil!!!![]()
Vand nokia 6260, camera, filemeaza, mp3, card memorie....super pret!
functioneaza si arata impecabil! (aproape nou) pret: 850 lei - negociabil!!!![]()
incredible_but_real on mess or 0741510735 on my cell
ppfffaaaiiii.... ce pret....
la banii astia imi iau un d500 shi mai imi raman shi bani pt revelion!!!
oricum, dak mai lasi mult de tot la pret, si dak esti dispus sa faci un schimb cu un n6600 mai discutam...!
pai daca vrei sa facem un schimb, cat mai esti dispus sa dai pe langa telefonul ala? si la pret mai las...ca de-aia am scris negociabil...Mesaj iniţiat de BoaBa
Nu te supara k iti zic da la pretul asta mi-l iau nou. Ma interesa dar altii l-au vandut la 6-7 mil.
nu am de ce sa ma supar...poate fiecare sa-si zica parerea aici...si daca asta este parerea ta este foarte bine, dupa cum am zis pretul este negociabil...si daca tu zici ca altii l-au dat in 6-7 milioane, ti-l dau tie in 7....asa ca te cunosc...si ca e nou! dar pretul asta este numai pentru tine! mai jos nu las!Mesaj iniţiat de boditza
![]()
un se z1010 si o diferenta te-ar interesa? zi ce dif mai vrei sau cauta-ma pe mess: dragosss_da2005![]()
de cat e cardul? cablu ai la el..handsfree
vreau eu sa le cumpar pe cele mentionate mai sus
nexus_uka
0720028111
nu am cablu de date la el si nici handsfree...cardul este de 32 megaMesaj iniţiat de nexus_uka
nu ma intereseaza decat banii....nu vreau nici un schimb...Mesaj iniţiat de dragosss
Hai fratilor ca telefonul este ca nou, nu interesaeza pe nimeni? ultimul pret 650 lei, ym incredible_but_real...adica datele sunt mai jos!
astept ofertele!
Last edited by incredible_but_real; 29-12-2005 at 10:45. Motiv: Automerged Doublepost
iti cumpar eu cardul..cat ceri pe el? astept un raspuns
iti dau un 6230 si 150 Ron...astept....
suna bine oferta dar zi-mi mai multe despre telefonul ala! in ce stare se prezinta si alte chestii dinastea...ok? astept...Mesaj iniţiat de dragosakiss
dk ai coborat la 650, telu meu merita mai mult de 500,.... dk e argintiu iti dau 100, dk nu 80...telu meu e super...iti dau si carcasa originala rezerva cu tastatura...casti..dk ai si tu!!...think si mai vorbim...
pai oferta era de ceva vreme la 650lei...pe mine ma interesa ce memorie are telefonul tau...nu am la el casti...dupa cum am mai zis telefonul este aproape nou...ramane sa-mi zici de telu tau ce memorie are si iti mai zic eu oferta mea! astept...Mesaj iniţiat de dragosakiss
si telefonul meu merita mai mult...am dat pe el 9 milioane...si-l dau la pretul asta ca am anevoie de bani...si ar fi mai greu sa accept un schimb!
Last edited by incredible_but_real; 29-12-2005 at 12:13.
card de 32..si 6 sau 8 interna ...
ultima mea varianta...telu asta nu este argintiu...fac schimb + 200 lei diferenta...end!!!
astept si alte oferte...
...n-ai spus de cat ai cardul...dk diferenta ramane la 150 poate mai vorbim si sa arate super...
pai tati tu vrei telefon dar nu lasi si tu un mod prin care sa te contactez...nu e bine asa...![]()
..io te-am cautat pe messenger..dar n-ai raspuns..dar daka totusi vrei, ma gasesti pe dragosakis
ma... nu mi-ai dat un raspuns...iti cumpar eu cardul
cat ceri pe el?
ofer pret bun
nexus_uka 0720028111
oferta este inca valabila la 650 ron, cardul nu este de vanzare! de vanzare este tot telefonul!
astept oferte...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: