Culmea....culoarea rosie fiind culoarea mea preferata...nu o pot vedea...e de la palca video a mea este Gf4 64mb 64 biti si nu mai vede culoarea rosie...se mai poate repara sau e nevoie de alta????
Culmea....culoarea rosie fiind culoarea mea preferata...nu o pot vedea...e de la palca video a mea este Gf4 64mb 64 biti si nu mai vede culoarea rosie...se mai poate repara sau e nevoie de alta????
Lumea nu e a celor care pot, ci a celor care stiu sa vrea.
nici eu
e de la cablu videose pierde semnal
cel mai probabil e de la monitor.
Last edited by Moderator; 28-12-2005 at 01:52.
depindepoate sa fie si de la monitor (tub) sa fie prea batran si sa moara culorile
sau de la cablu... sa nu mai primeasca semnal monitorul pe culoarea rosie (cum e la mine)
oricum... cel mai probabil este de la cablu
verifica si mufa (care intra in placa video) daca sunt toti pinii
dai contrastu si brightness'u la minim , am trebui sa fie negru total . daca e spre rosu e tubul dus![]()
Servicii foto video Highlight Events Craiova
fotograf nunta craiova
LA MINE ASA E...era tubu zgariat si mi l-a schimbat tipu de la care l-am luat si acu se vede rosiatic...bine ca mi-a zis ca pot sa-l schimb!!!
![]()
am incercat cu o alta placa video si merge....se vede culoarea rosie ...deci nu e de la monitor
Lumea nu e a celor care pot, ci a celor care stiu sa vrea.
Deci vii cu placa video la mineDaca il cunosti pe trancerem poate va intilniti amindoi si faceti 50-50 taxiu'
(trance , modam 6600-ele ala ?
)
stai sa vedem ce zice silviu, ca vrea el sa mi-o cumpere ... si poate iau eu un 6800gs si-l schingiuim p'ala![]()
fotograf nunta craiova
Sa-mi zici si mie cat de bun e GS si cat de schingiuibil e!!!Mesaj iniţiat de TranceRem
![]()
oky ... se pare ca raman cu gt'u . deci o ardem sau nu ?![]()
fotograf nunta craiova
Nasolica , azi nu ajung la firma (colindaturi pe la financiar si alte aiureli). Maine ? O sa fiu la firma de dimineata.
All za best
PS: 6800GS e highly overclockable
PPS: Nu o ardem, stai linistit![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: