Culmea....culoarea rosie fiind culoarea mea preferata...nu o pot vedea...e de la palca video a mea este Gf4 64mb 64 biti si nu mai vede culoarea rosie...se mai poate repara sau e nevoie de alta????
Culmea....culoarea rosie fiind culoarea mea preferata...nu o pot vedea...e de la palca video a mea este Gf4 64mb 64 biti si nu mai vede culoarea rosie...se mai poate repara sau e nevoie de alta????
Lumea nu e a celor care pot, ci a celor care stiu sa vrea.
nici eu
e de la cablu video se pierde semnal
cel mai probabil e de la monitor.
Last edited by Moderator; 28-12-2005 at 01:52.
depinde poate sa fie si de la monitor (tub) sa fie prea batran si sa moara culorile
sau de la cablu... sa nu mai primeasca semnal monitorul pe culoarea rosie (cum e la mine )
oricum... cel mai probabil este de la cablu
verifica si mufa (care intra in placa video) daca sunt toti pinii
dai contrastu si brightness'u la minim , am trebui sa fie negru total . daca e spre rosu e tubul dus
Servicii foto video Highlight Events Craiova
fotograf nunta craiova
LA MINE ASA E...era tubu zgariat si mi l-a schimbat tipu de la care l-am luat si acu se vede rosiatic...bine ca mi-a zis ca pot sa-l schimb!!!
am incercat cu o alta placa video si merge....se vede culoarea rosie ...deci nu e de la monitor
Lumea nu e a celor care pot, ci a celor care stiu sa vrea.
Deci vii cu placa video la mine Daca il cunosti pe trancerem poate va intilniti amindoi si faceti 50-50 taxiu' (trance , modam 6600-ele ala ? )
stai sa vedem ce zice silviu, ca vrea el sa mi-o cumpere ... si poate iau eu un 6800gs si-l schingiuim p'ala
fotograf nunta craiova
Sa-mi zici si mie cat de bun e GS si cat de schingiuibil e!!!Mesaj iniţiat de TranceRem
oky ... se pare ca raman cu gt'u . deci o ardem sau nu ?
fotograf nunta craiova
Nasolica , azi nu ajung la firma (colindaturi pe la financiar si alte aiureli). Maine ? O sa fiu la firma de dimineata.
All za best
PS: 6800GS e highly overclockable
PPS: Nu o ardem, stai linistit
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: