Seful Politiei Locale, parat la primar


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Seful Politiei Locale, parat la primar

  La fix o zi după ce a susţinut concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Poliţiei Locale Craiova, Octavian Mateescu este luat din nou la ţintă de sindicalişti.

  Într-o scrisoare adresată primarului Antonie Solomon de către sindicaliştii de la “Forţa Legii”, Mateescu este numit “stăpânul poliţiei locale”, fiind acuzat că nu pune în aplicare un număr de 9 hotărâri judecătoreşti privind reîncadrarea poliţiştilor locali concediaţi în 2010.

  “Peste 1 an a trecut de când Octavian Mateescu, jurist de profesie, director executiv al Poliției Locale Craiova, pe atunci poliție comunitară, a dispus concedierea colectivă a personalului instituției, trecând de-a valma peste prevederile legii. De o jumătate de an, dl. Mateescu primește periodic din partea foștilor salariați cereri de executare a sentințelor definitive și irevocabile, care constituie titluri executorii, în vederea reintegrarii în funcțiile deținute, după ce Tribunalul Dolj și Curtea de Apel Craiova au constatat abuzurile crase săvârșite sub comanda șefului instituției și au dispus reintegrarea politiștilor. Astfel, 9 politiști locali, cetățeni ai Craiovei, stau de un an fară serviciu iar de opt luni sau mai puțin, așteaptă bunăvoința “stăpânului” poliției locale să îi reintegreze, dar răspunsul acestuia întârzie nejustificat”, precizează sindicaliştii de la Forţa Legii, într-un comunicat prin care îşi explică epistola către Solomon.

  *************

 2. #2
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Primaru' , e justitiarul neamului?
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: