Fostul patron al Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, speră ca vizita procurorilor DNA acasă la Mircea Sandu să fi fost făcută şi pentru cazul dezafilierii echipei sale, pe care o consideră ilegală şi spune că nici Dumitru Dragomir nu va scăpa de cercetările DNA. „Sper ca acţiunea celor de la DNA la FRF şi acasă la Mircea Sandu să fie din cauza celor făcute Craiovei. Dacă au fost la el acasă se va termina prost pentru el. Jucătorii care au plecat liberi erau sub sechestrul fiscului. Cred că DNA-ul a reacţionat din cauza dezafilierii. Infracţiunea comisă de Sandu Mircea Sandu şi complicii săi în cazul Universităţii Craiova este mai gravă decât problemele din arbitraj, fiind vorba de corupţie, abuz în serviciu în dauna intereselor publice. Eu acum am aflat că jumătate din jucătorii mei ştiau cu o lună înainte că vor deveni liberi.

Dacă îl sunaţi acum pe Dumitru Dragomir, o să vedeţi că îi tremură vocea. Sunt sigur că va fi şi el audiat de DNA” a declarat Adrian Mititelu. Acesta este convins că finalul telenovelei legate de clubul său şi al „copiilor, copiilor, copiilor” săi va fi unul fericit, echipa urmând să fie reprimită în liga secundă. „Sunt o mie la sută şanse ca Universitatea să revină acolo unde era înainte de a nu mai fi. Dacă ar fi să-mi dea despăgubiri, ar falimenta tot fotbalul românesc” spune Mititelu. De tirul său nu a scăpat nici primarul Solomon, care a vorbit recent despre posibilitatea reconstruirii din temelii a stadionului „Ion Oblemenco”: „Declaraţia lui Solomon privind stadionul este electorală, dar şi sub impresia a ceea ce s-a construit în alte oraşe. Oricum, şi ceilalţi candidaţi spun că fac stadion, toată lumea face stadioane în campania electorală. Solomon şi-a dat seama de greşelile sale, el este taxat de suporteri, fiind implicat în decizia de excludere a echipei alături de alţii”.

Piţi: „Nu Craiova e dezafiliată, ci Mititelu”

La conferinţa de presă care a precedat meciul cu Belarus, selecţionerul Piţurcă a făcut referire şi la situaţia Craiovei, afirmând că Mititelu este cel vinovat atât de dezafilierea echipei, cât şi pentru scandalurile din fotbalul românesc. „Nu Craiova e dezafiliată, ci Mititelu. Văd că e promovat în continuare acest escroc. Hoţul strigă hoţii, el a furat pe toată lumea, pe toţi antrenorii. Mie are să-mi dea în continuare 1,5 milioane de euro. Ce a făcut el a fost premeditat. Lumea nu vine la stadion din cauza acestor oameni” a spus ieri Victor Piţurcă.

cvlpress.ro