- EUR
- 4,9773

-
Mititelu, asalt cu gloante oarbe? Dragomir il vede cu catuse!
Adrian Mititelu a prezentat, în cadrul unei emisiuni găzduită de un post de televiziune sportivă, tabelul cu membrii Comitetului Executiv al F.R.F. prezenţi la şedinţa din 20.07.2011, şedinţă în care s-a decis dezafilierea temporară a Universităţii Craiova. Adrian Mititelu a ţinut chiar să precizeze că are cunoştiinţă despre faptul că decizia anunţată nici nu există.
Vizavi de cele declarate de Adrian Mititelu, unul din membrii Comitetului Executiv al F.R.F., craioveanul Marian Pălărie, reprezentantul cluburilor de fotbal feminin, a ţinut să facă unele precizări, mai ales că finanţatorul Universităţii a făcut şi câteva referiri la adesa sa, conform cărora i-ar fi teamă să mai meargă prin oraş de frica fanilor.
Marian Pălărie, membru C.E. al F.R.F.: ”Sunt surprins că domnul Adrian Mititelu declară despre mine lucruri pe care nu le-am spus niciodată. După cum am mai declarat, de nenumărate ori, la punctul în care s-a prevăzut dezafilierea Universităţii Craiova eu m-am abţinut la vot.”
Trebuie precizat faptul că, în legătura cu lista pe care a prezentat-o Adrian Mititelu, aceasta a fost cea care prezintă semnăturile de prezenţă (foto dreapta) la acea şedinţă din 20.07.2011 şi nicidecum înscrisul cu semnăturile celor care au decis dezafilierea Universităţii Craiova.
Conform regulamentelor în vigoare, la fiecare şedinţă a Comitetului Executiv fiecare problemă dezbătută se consemnează prin proces verbal,sau stenograma. Procesul verbal sau textul redactat al stenogramei, semnate de secretarul general, pentru conformitate, stau la baza redactării hotărârii adoptate în şedinţă respectivă, după care se semnează de toţi membrii.
Replica lui Mitică Dragomir
Şeful Ligii I, Dumitru Dragomir, nu i-a rămas dator lui Adrian Mititelu şi i-a dat o replică foarte dură, cu trimitere exactă la o pereche de cătuşe.
Dumitru Dragomir: ”Nu sunt vinovat cu nimic. Majoritatea nenorocirilor, de acum, se datorează discuţiilor necontrolate ale patronilor. În privinţa lui Mititelu se strânge laţul, cătuşele sunt aproape de Mititelu. Ceea ce a făcut el este incredibil, a făcut două Universităţi – FC Universitatea Craiova şi FC ”U” Craiova. Jucătorii erau ai FC Universitatea Craiova, dar jucau, ilegal, pentru FC ”U” Craiova şi nimeni nu s-a sesizat până acum.”
În privinţa semnăturii pe tabelul de prezenţă, şefului LPF a spus că a fost plecat în concediu la data şedinţei respective, aşa că nu este nimic anormal să nu apară semnătura în dreptul numelui său. “Nu am semnat procesul verbal pentru că eram plecat în concediu. Mai precis, eram in Antalya în acea zi. Nu ştiu motivele pentru care ceilalţi doi nu au semnat, dar probabil nici ei nu erau prezenţi. Oricum, eu nu mă dezic de nicio decizie luată de Federaţie, oricare ar fi ea.”, a spus Dragomir pentru gsptv.
-
-
-
-
Vine azi careva la teatru cand vine DD ?
)
-
Banned
- Putere Reputatie
- 0
- Reputatie
- 105
- Puncte CF
- 17.5
- Usergroups: