http://www.automarket.ro/stiri/logan...euro-2637.html
eu nu-i vad in starevoi ce parere aveti ?
![]()
http://www.automarket.ro/stiri/logan...euro-2637.html
eu nu-i vad in starevoi ce parere aveti ?
![]()
i make juice happen.
destul de misto, dar nici eu nu prea ii cred in stare.. seamana la caroserie cu chevrolet captiva![]()
daca ar fi ca in poza respectiva...parca si eu mi`as lua unul..
dar mai e mult pana atunci...cine stie ce mai intervine..cu break`ul cum a fost..
![]()
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
asta e ca aia cu Logan CC...![]()
![]()
daca va fi fabricat subt brandu Renault cum sunt alea din india!! atunci poti sa crezi ca ca va arata asa...daca e sub brandu Dacia atunci nu au nici o sansa!![]()
daca s-ar face exact cum e acolomi-as cumpara unu ca arata super
adrenaline junkie
VOODOO PEOPLEINVADERS MUST DIEWE ARE THE PRODIGY
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
pai mcv la forma exterioara arata ca logan VAN,deci tot urat
parea frumos datorita accesoriilor
ori asta arata binisor din prima![]()
i make juice happen.
frumusica
arata bine pt o DACIA, pot sa zic k este chiar frumoasa, iar dk intra in fabricatia de serie este un pas inainte![]()
Ma sigur asta e DACIA romaneasca?!Daca da si o sa iese pe piata asa,nu o sa fie doar poze tot respectul pentru ei
0748193666
Nu deranjati doar daca aveti un motiv intemeiat, asa ca abtineti-va
arata prea bine sa fie model dacia..cred ca sunt in urma cu pacalelile de 1 aprilie
daca este adevarat tot respectu`. Arata bine, dar accesoriile si performantele sa le vedem
la tv au aratat alta porcarieexact ce nu era prezentat in revista aia.. era o caroserie de logan si roti mari.. si e facuta in photoshop...
adrenaline junkie
VOODOO PEOPLEINVADERS MUST DIEWE ARE THE PRODIGY
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
e frumos, mai ales spatele![]()
Transpiraţia strică reputaţia!
arata relativ bine, ar fi un salt ff bun pt dacia. Sa il faca si sa scoata in pm taxa aia de kkt sa`mi iau audi sau bemveu
BadAss Programmer :-))
lol, inca un concept gen logan steppe?nu prea-mi vine a crede ca dacia va scoate o masina de genu' asta destul de curand..
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
deocamdata este in stadiul de concept, dar sunt sigur k va avea succes nebun pe piatza(atat in Romania cat si in Europa), unul dintre avantaje fiind pretzulsi cred k ar trebui introdus in productie de serie cat mai repede
ca si concept arata bine,insa nu vreau sa ma gandesc cum va arata cand se va materializa acesta![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: