Posesori de mandate dupa gratii


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Posesori de mandate dupa gratii

  În dimineaţa zilei de vineri, poliţişti ai Secţiei 3, Compartimentul Urmăriri în urma activităţilor specifice desfăşurate au depistat-o pe MANUELA I., din municipiul Craiova.
  Persoana în cauză se aflase în întreruperea executării unei pedepse de 2,6 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii furt, la încetarea cauzei care a determinat întreruperea (stare de graviditate) nu s-a mai prezentat la penitenciar în vederea executării restului de pedeapsă.
  Astfel, craioveanca a fost încarcerată de poliţişti în Penitenciarul Craiova.  Sâmbătă, 8 octombrie, lucrători ai Secţiilor 11 şi 14 Poliţie Rurală BîRCA şi Bechet au organizat şi executat o acţiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii.
  În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţişti, în localităţile Măceşu de Jos şi Bechet, au fost prins C.STELIAN, 50 ani, din comuna Măceşu de Jos. Pe numele acestuia Tribunalul Dolj a emis mandat de executare a pedepsei închisorii fiind condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.
  Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al inspectoratului, urmând a fi transferat la Penitenciarul Craiova.

 2. #2
  Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
  Data de inscriere
  25-03-2008
  Locaţie
  CRAIOVA
  Sex
  M
  Mesaje
  2,440
  Mesaje bazar
  1484
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  233
  Puncte CF
  32.5
  au "sapat" de factura la intretinere
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Citat Mesaj iniţiat de Papa Dan Vezi mesajele
  au "sapat" de factura la intretinere
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: