Viitorul Grădinile a reuşit să obţină scorul etapei în faţa primei clasate şi să-şi ducă la bun sfârşit obiectivul de a schimba liderul. Elevii lui Culcescu au trecut cu 4-3 de Unirea Turia, plasând-o pe primul loc pe Petrolul Potcoava, care s-a impus în faţa celor de la Vişina. Liviu Culcescu, antrenorul celor de la Grădinile, se declară mulţumit de jocul realizat de echipa pe care o pregăteşte. Acesta a avut numai cuvinte de laudă şi despre adversarul din ultima etapă, pe care a reuşit să-l învingă după un meci spectaculos şi cu răsturnări de situaţii.

*

„Am spus că schimbăm liderul şi ne-am ţinut de cuvânt. A fost un meci foarte frumos, am întâlnit un adversar bine pregătit, dar «Noi suntem Grădinile». Ei au venit cu obiective, noi vrem să jucăm fotbal şi asta am şi făcut. Am fost conduşi, am preluat conducerea şi, într-un final, ne-am impus cu câte două goluri înscrise de Colac şi Oprea. Faptul că au căzut şi câţiva stropi a fost un avantaj, pentru că terenul a fost mai moale. Îi felicit pe băieţi pentru determinarea de care au dat dovadă”, spune Culcescu.

Formaţia antrenată de Mateo Calotescu s-a aflat la cârma jocului în două rânduri, după ce a condus cu 1-0 şi cu 3-2. Din păcate, finalul de meci a venit prea târziu, iar fluierul de final l-a prins pe fostul lider în dezavantaj.

*

„Consider că din punct de vedere al jocului, am fost peste adversar. Am avut jocul în mână, am condus cu 1-0 şi cu 3-2, dar pe fondul unei vremi nepotrivnice, am pierdut. Ne respectăm adversarul şi continuăm să luptăm pentru obiectivul nostru: acela de a merge la baraj”, declară Calotescu.*

Petrolul Potcoava ocupă poziţia de lider al ligii datorită unei conjuncturi favorabile. Victoria celor de la Grădinile în faţa Turiei a plasat-o în fruntea ligii pe Potcoava. A contat însă şi rezultatul pozitiv înregistrat de aceştia în partida cu Gloria Vişina, pe care au câştigat-o cu 2-0.

*

„A fost un meci echilibrat, la pauză a fost 0-0, dar în repriza a doua ne-am revenit şi am reuşit să învingem cu 2-0. Terenul a fost destul de rău, vremea urâtă, dar este bine că am obţinut cele trei puncte. Au înscris Burcea şi Amza. Sperăm ca în urma acestei etape care ne-a poziţionat pe primul loc să continuăm să ne menţinem”,declară Manuel Enăchioaia, reprezentant al celor de la Potcoava.

Sursa: gazetanoua.ro