Voi ce versiune credeti ca e mai buna la momentul de fata? (una care sa nu fie in romana).
Voi ce versiune credeti ca e mai buna la momentul de fata? (una care sa nu fie in romana).
Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la EliceSuporter U
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
2003easy and durable
![]()
Microsoft Office 2003 mi s-a parut ce mai buna de pana acum. Sa vedem ce stie 2007 cand apare versiunea finala.
cezy183
2003![]()
XP e just ok pentru mine
tocmai ce am instalat aseara la cineva 2003`ul. teh shit!![]()
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
salutare , de un de descarc si eu office 2003?
2007![]()
Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la EliceSuporter U
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
Folosesc Office 2003.
Office 2007 salveaza "by default" .docx toate documentele, pe care alte versiuni mai vechi nu le deschid.
Cu putina intuitie de la inceput, un click pe un icon mare microsoftian deschide o fereastra in care se gasesc restul minunilor : save, save as, print.. etc
"Save as" probabil ar salva si in format .doc. Va las pe voi sa explorati compatibilitati Office, daca aveti timp.
In rest, Office 2007 s-a imbracat stralucitor, cu gradienti. O jucarie.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: