daca ai puncte cf poti lua ban? sau infractiune (ex 5, 10 ..puncte - reputatie)
daca ai puncte cf poti lua ban? sau infractiune (ex 5, 10 ..puncte - reputatie)
Bineinteles
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
multumesc. o sa cumpar puncte cf insa sper sa nu incalc regulile incat sa.mi iau ban..
Eu as spera sa nu le incalc deloc in locul tau![]()
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
da, da am gresit. mersi de corectare![]()
cu placere!
PS: din pacate de ce ti-a fost frica nu ai scapat ... ban, ma asteptam sa citesti Regulamentul cu atentie, dar se pare ca nu ai facut-o:
Pct 09. Folosirea in semnatura sau avatar a imaginilor obscene, care promoveaza violenta, a textelor lungi, a pozelor de mari dimensiuni, a reclamei la firme, branduri sau produse;
ai ignorat acest punct din Regulament, ai ignorat decizia unui moderator atunci cand ti-a fost editat avatarul, posteaza la sectiunea de banuri pt explicatii!
Last edited by Moderator; 17-10-2011 at 10:54. Motiv: atentionare user!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: