adica omul are dreptul la propria imagine si nu cred ca le convine la toti sa li se faca poza dupa poza...mie unul mi se pare ca se cam exagereaza...
adica omul are dreptul la propria imagine si nu cred ca le convine la toti sa li se faca poza dupa poza...mie unul mi se pare ca se cam exagereaza...
nonconformity in my inner self/only I guide in my inner self....
I am what I create/believing in my fate/integrity is my name.
nobody moves...nobody gets hurt...
While You Sleep I'll Destroy Your World
daca sunt facute cu masura da...daca nu NU
women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
kandya, Trabook, Aetana!x3
Augen sagen mehr als Worte
cat mai multenumai sa nu iti puna aparatu la 2 cm de nas si sa te pozeze...ca nu cred ca iesi chiar foarte bine
nici sa stai ca la fotograf
Mie una mi-au placut foooooarte putine poze de la meetu din februarie pt ca sunt prea multe situatii jenante...si persoanele respective sunt vazute de tot forumu...si cred ca totusi...te simti prost sa stii ca nush cine rade de tine cum ai iesit in poza
eu una m-am speriat de cateva poze de-ale mele...si cum trebuie sa tin cu dintii de imaginea mea....
Eu nu am probleme, sa fie cat mai multe
cine nu vrea sa fie pozat sa stea acasa![]()
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
cat mai multe))
![]()
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
numai in situatii funny![]()
my Siqnature -->
in situatii funny ca sa ne aducem aminte cu drag de meet-uri
Hai sa nu mai venim la meeting,sa nu mai facem poze in felul asta![]()
Cat mai multe...like wtf,nu te duci zilnic la asa ceva si nu e nici sedinta foto,in caz ca nu ati observat se face un pack nu pune fiecare de nebun pozele![]()
Sa fie facute calumea, nu strambaturi, facute in cine stie ce moment naspa, facute organizat, nu prin surprinderesa stie omu sa nu fie cu ochii inchisi, gura cascata....
)
Sa fie si niste poze care le poti scoate si sa te uiti peste ani la ele![]()
Nu am nimic impotriva.. Sunt multe instantanee funny si multe poze reusite...
Oricum, cine e curios sa cunoasca lumea, vine la meet... Nu cred ca stau sa se uite pe poze![]()
dar in fine...
kandya, Aetana si Trabook
ce naiba si astea se limiteaza acuma?
Te simiti rau nu prostMesaj iniţiat de ShiMeiLi
![]()
Cat mai multe!!!!!!!!!!!!!!!!oneone
Si-asa nu am poze........decat unele din clasa a 3 a.
cat mai multe
![]()
Cat mai multe.... dar cu conditia sa se faca in egala masura cat de cat la toti.... chiar daca sunt mai necunoscuti...
Ar fi mai mult decat suficient cate doua poze cu fiecare in parte...k doar nu e nevoie de nu stiu cate poze...
Sa curga valuri de poze!!!![]()
Romania este o tara frumoasa...pacat ca este locuita!
Cat mai multe![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: