Am vazut multe threaduri...cu ultima dorinta...bla bla bla...asa ca vine acu...intrebare mea: CUM ATI VREA SA MURITI? De batranete, in timp ce faceti dragoste etc...
Am vazut multe threaduri...cu ultima dorinta...bla bla bla...asa ca vine acu...intrebare mea: CUM ATI VREA SA MURITI? De batranete, in timp ce faceti dragoste etc...
cu sufletu`mpacat (si da, stiu ca nu la asta se referea intrebarea )
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
vorba lu bitza ... as vrea sa mor tanar , cat mai tarziu.
de batranete singura intr-un pat curat impaca-ta si fara regrete (oricum ma fac moroi si ii bantui pe toti ) buhuhuhuuuu)
Eu nu stiu de ce am o mica senzatie ca nu o sa mor acasa...prea ma vad mereu la volan cu viteza mare muzica in blana si cu ochii inchisi in curba...
"as vrea sa mor inainte sa devin
un bunic pervers in baston si senil"
adik pe la 60 anishori inspre 70 in patutzul meu
Mi'ar placea sa mor quickly si painless eventual intr'un plain crash! Desigur nu mai dvreme de 60, 70 d ani, aja
Come to the dark side...we've got milk and cookies!
nonconformity in my inner self/only I guide in my inner self....
I am what I create/believing in my fate/integrity is my name.
nobody moves...nobody gets hurt...
While You Sleep I'll Destroy Your World
cu paharu langa mine cu cobzaru langa mine si cu paris hilton pe mine....
pe o insula exotica la apusul soarelui, pe malul apei...............
in orgasm
as vrea sa mor fara sa chinuiesc pe nimeni in jurul meu.
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
Se pare ca e o tendinta in ultima vreme spre thread-uri triste/morbide/deprimante etc. Of, grea mai e viata...
ont: facand sex... in spatiu
Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet
Intr-un accident de avion dar sa nu dureze mult lupta pilotilor pentru salvarea avionului. O moarte fara dureri....
In somn!
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
sa mor de ras ca de plictiseala e cam naspa
ont: pe la vreo 60-70 de ani cam asa in pat cu popa langa mine
am vrea sa mor batran...dar sa nu ma chinui sau sa chinui pe cineva...sa mor asa cu zambetul pe buze....fara sa ma astept la asta
Traiesc in lumea mea...dar e ok...aici toata lumea ma cunoaste
sunt singura care nu poate si nu vrea sa se gandeasca cum vrea sa moara??...si mi-e si frica daca stau bine sa ma gandesc
women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
kandya, Trabook, Aetana! x3
Augen sagen mehr als Worte
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: