Daca zic acelasi lucru ca la Motor X si Kubik...ma ia lumea drept retardat da' la ora asta chiar nu-mi vine nimic in minte ... astept pareri. Parerea mea: local k-lumea![]()
Daca zic acelasi lucru ca la Motor X si Kubik...ma ia lumea drept retardat da' la ora asta chiar nu-mi vine nimic in minte ... astept pareri. Parerea mea: local k-lumea![]()
Romania este o tara frumoasa...pacat ca este locuita!
am fost si am mancat o data acolo...mi-a placut ce sa zic.....recomand..pretzuri cat de cat bune..
![]()
editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
o mizerie, mancare groaznica. pacat ca e amenajat destul de ok.
Nu recomand Galla nimanui! Am fost de 8 martie. Probabil nu se descurca in conditii de stres si aglomeratie.
Sunt multe de zis : - au adus apa minerala in loc de plata, deja deschisa
- am intrebat cum e pieptul de pui tailandez cu susan. Am precizat sa nu aiba sos. Mi-au adus un piept de pui intr-un sos alb scarbos, cu gust acrisor, super naspa. L-am dat inapoi intreg, impreuna cu salata de castraveti paliti si foccacia. Mi le-au bagat in nota de plata...
- am cerut tacamuri de 10 ori, ni s-a racit mancarea(care oricum a venit 90% rece) pana sa ne aduca. Nu ne-au adus pt toti, am luat unii dl altii furculita...
Sunt multe multe de zis de rau la adresa acestui local.... Educatia nu-mi permite sa spun mai multe...
Eu mergeam foarte des sa mananc acolo. Aproape zilnic. Acum am mai rarit vizitele. Dar nu am remarcat nicio schimbare. Ce zici tu, nu mi s a intamplat niciodata. Si nici n am mai auzit pe alcineva sa se planga.
Poate intr adevar, au facut greselile astea din cauza afluxului foarte mare de clienti, fiind de 8 martie.
Mergi in alta zi obisnuita acolo, si vei vedea ca este un loc destul de intim ( depinde de ziua in care mergi ), in care mancarea este buna, iar personalul ok.
IN THE END, THERE CAN BE ONLY ONE
fac niste frappeuri destul de bune si la preturi ok
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: