- EUR
- 4,9774

-
FC Olt, duel cu echipa lui Gică Popescu
După succesul obţinut etapa trecută, în faţa propriilor suporteri, cu Luceafărul Oradea, FC Olt Slatina încearcă să revină cu puncte de pe terenul formaţiei finanţate de fostul internaţional Gică Popescu, Chindia Târgovişte, la cârma căreia se află viitorul şef al CCA, Ion Crăciunescu.
Adversara de duminică a alb-vişiniilor a fost acuzată că beneficiază de arbitraj preferenţial, în victoria cu Alro de la Slatina, conducerea aluminiştilor contestând golul anulat de centralul întâlnirii.
*
Întrebat dacă se teme de arbitraj, antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a declarat: „Este foarte important ca arbitrajul să fie corect, sunt încă foarte multe rezultate influenţate de decizii greşite ale arbitrilor, sper ca în acest meci să nu se întâmple, asta pe de o parte. Pe de altă parte, ar trebui, mai ales antrenorii, să ne vedem de jocul echipelor şi să ne intereseze mai puţin arbitrajele”, a precizat Dan Oprescu.
„Atitudinea din meciul cu Luceafărul sper să se regăsească şi la Târgovişte”
După promovarea cu Alro obţinută la Târgovişte, Dan Oprescu revine în oraşul dâmboviţean, de data aceasta alături de FC Olt Slatina.
Tehnicianul grupării alb-vişinii speră ca jucătorii săi să aibă aceeaşi atitudine ca în runda precedentă, astfel încât să fie obţinut un rezultat pozitiv.
*
„Într-adevăr, am amintiri frumoase de la Târgovişte, unde am promovat cu Alro în Liga a II-a, sper ca şi acum să-mi poarte noroc oraşul şi să ne întoarcem cu cel puţin un punct. Atitudinea din meciul cu Luceafărul Oradea sper să se regăsească şi la Târgovişte. Este posibil să pierzi, este posibil să câştigi, dar măcar să fii cu conştiinţa împăcată că ai făcut tot posibilul”, a declarat Dan Oprescu.
Meciul, televizat pe GSP TV
Partida se va disputa, duminică, cu începere de la ora 13.00 pe stadionul „Eugen Popescu“. Meciul va fi arbitrat de o brigadă condusă la centru de Adrian Stănescu (Popeşti Leordeni), ajutat la cele două tuşe de Daniel Ciocănea (Sibiu) şi Joszef Peter (Sf. Gheorghe).
Observatorii partidei sunt Marian Ezaru (Craiova) şi Vasile Filimon (Bucureşti). Arbitrul de rezervă delegat este Marius Baston (Bucureşti).
Întâlnirea va fi televizată de postul GSP TV.
Sursa: gazetanoua.ro