Şoferii vor avea voie să circule numai cu anvelope de iarnă

Maniac Jurnalul Olteniei's Avatar Jurnalul Olteniei reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    20-09-2011
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    9
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4
    Puncte CF
    0.0

Şoferii vor avea voie să circule numai cu anvelope de iarnă

Începând cu noiembrie 2011, anvelopele de iarnă sunt obligatorii, atât pentru autovehiculele comerciale, cât şi pentru autoturisme. Atenţie! Sunt obligatorii toate cele patru cauciucuri pentru iarnă, în cazul celor care circulă pe porţiuni de drum cu gheaţă, zăpadă sau polei. Potrivit Codului Rutier, este obligatoriu, pentru toţi şoferii, să-şi echipeze maşinile, indiferent de categorie, cu [...]

Sursa: jurnalulolteniei.ro

Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    69
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    La toate patru?!
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de DJ35DDK Vezi mesajele
    La toate patru?!
    Cam da ...nostim e faptul ca nu specifica starea in care trebuie sa fie anvelopa. In perceptia lor , un cauciuc second-hand dar de iarna , este mai bun decat unul de vara nou.Va dati seama ca multi o sa isi cumpere unele uzate, pentru a intra in legalitate!

Member danuk_xq este o comoara de om danuk_xq este o comoara de om danuk_xq este o comoara de om danuk_xq este o comoara de om danuk_xq este o comoara de om
    Data de inscriere
    13-04-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1417
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    473
    Puncte CF
    25.5
    Citat Mesaj iniţiat de laur_scp Vezi mesajele
    Cam da ...nostim e faptul ca nu specifica starea in care trebuie sa fie anvelopa. In perceptia lor , un cauciuc second-hand dar de iarna , este mai bun decat unul de vara nou.Va dati seama ca multi o sa isi cumpere unele uzate, pentru a intra in legalitate!
    un cauciuc de iarna sh dar in stare buna va fi intotdeauna mai bun decat unul de vara chiar si nou in conditii de iarna, si mi se pare normal sa fie obligatorii la toate 4 rotile.. multi nu stiu sa mearga cum trebuie acum dar la iarna cu gheata polei si alte alea...

Racer vio_rell23's Avatar vio_rell23 este deja o vedeta vio_rell23 este deja o vedeta vio_rell23 este deja o vedeta vio_rell23 este deja o vedeta vio_rell23 este deja o vedeta vio_rell23 este deja o vedeta vio_rell23 este deja o vedeta vio_rell23 este deja o vedeta vio_rell23 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    12-04-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    299
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    1128
    Puncte CF
    24.5
    Usergroups:
    da la toate 4

Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    69
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    SH am luat si eu, doar jantele le-am luat noi, 4 bucati .
    DDK Photography

Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de DJ35DDK Vezi mesajele
    SH am luat si eu, doar jantele le-am luat noi, 4 bucati .
    Daca sunt in stare buna, nu-i nicio problema..dar rar gasesti

Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    69
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Daca sunt in stare buna, nu-i nicio problema..dar rar gasesti
    Din cate vazui, arata destul de bine, inca au floare pe ele..Bridgestone.
    DDK Photography

0-day Member gabytzu_trz's Avatar gabytzu_trz reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    22-12-2010
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    34
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    20.0
    salut eu iarna trecuta am facuto cu cauciucuri de vara noi si nu am avut nici o problema din contra masina era mai fiabila o sa imi achizitionez si eu doar 2 anvelope de iarna daca e cazu
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: