Se opreste apa calda

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    46
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    153
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

Se opreste apa calda

R.A.Termoficare Craiova anunta ca in intervalul 14.10.2011 – 25.10.2011, din motive tehnice se sisteaza furnizarea apei calde menajere la punctele termice:

- PT1, PT2, PT3, PT4 1Mai;
    - PT1, PT2 Romanescu;
    - PT Mântuleasa.

In intervalul mentionat Complexul Energetic Craiova va efectua lucrari de inlocuire a retelei termice de agent primar.

Racer bloo's Avatar bloo are ceva special... bloo are ceva special...
    Data de inscriere
    30-12-2010
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    140
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    120
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Prieteni sa-mi spuna cineva ca e o gluma ! Astia sunt sanatosi ?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    46
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    153
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    Furnizarea de agent termic sub forma de apa calda va fi reluata de astazi 14 octombrie 2011 in municipiul Craiova la punctele termice la care sunt racordate institutii publice – scoli, gradinite, spitale.
    Rau-platnicii racordati la aceleasi puncte termice vor fi izolati de la reteaua de alimentare cu agent termic.
    In functie de conditiile meteo si la solicitarea consumatorilor casnici pentru care se furnizeaza agent termic pentru prepararea apei calde menajere, se va asigura si necesarul de energie termica pentru incalzire.
    “Am luat aceasta masura pentru ca este vorba de institutii unde invata copii si unde sunt tratati bolnavii, dar nu vom fi toleranti cu rau-platnicii. Fac inca odata apel la populatia Craiovei, cu debite mari la plata intretinerii, sa-si achite restantele, pentru ca nu vom mai tolera astfel de situatii. Vom continua sa intrerupem furnizarea de energie termica catre asociatiile de locatari inregistrate cu plati restante”, a declarat Antonie Solomon, primarul municipiului Craiova.

Senior Member Sabinth's Avatar Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta
    Data de inscriere
    02-01-2010
    Locaţie
    L.A.
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    524
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1377
    Puncte CF
    4.5
    sa o opreasca si pe aia rece k poate lucreaza ceva si pe acolo...si curentul sa i-l taie ...si mai gasesc ei ceva!!

va multumim frumos in numele tuturor domnule primar pentru promptitudinea de care dati dovada in momentele dificile... mare om, mare caracter!

Spammer TheRappeR's Avatar TheRappeR va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    27-11-2007
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    121
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    96
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    14 my ass, mie mi-au oprit apa calda de pe 12 !

Racer a|eX's Avatar a|eX este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    08-12-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    55
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    25
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Fantastic,de pe 14 pana pe 25? Mie mi-au oprit-o de pe 10.. Asta e bataie de joc,nu se poate asa ceva...ce sa mai..Rromania tara de..

Traiasca Solomon!!!!
    Last edited by a|eX; 14-10-2011 at 21:13.
    Daca plec,hai vii cu mine?

Oldtimer SacreD's Avatar SacreD este placut de toti SacreD este placut de toti SacreD este placut de toti
    Data de inscriere
    08-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    262
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    237
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    Sa le puna vere dopuri astora care nu vor sa plateasca.Eu sunt cu intretinerea la zi,dar nu beneficiez de apa calda asa ca mi-am pus boiler.Astea se plang ca suntem rau platnici,pai sa dezfinteze tampeniile astea de asa zice asociatii,ca fiecare sa plateasca factura lafel cum platim si abonamenul la telefon,cablu etc.,ca se stie ca multi presedinti de asociatii in loc sa plateasca datoriile la termon baga banii in buzunarul propriu.La asta nu s-a gandit primarul.
    Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.

Data de inscriere
    30-12-2010
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    140
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    120
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Nu credeti ca ar fi cazul sa planuim si noi un protest ?! In fata primariei eventual . Craiova Forum poate pune o reclama cu o zi , de ex. : 20 octombrie ... in fata primariei ... protest sau ceva . Daca se vrea se poate ! Puterea e la noi , poporul si lor le e frica sa nu ne dam seama de asta . Noi ducem tara in spate . NOI VREM RESPECT !

Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    91
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    nasol
    God Forgives, I Don't...

Senior Member Twinkie Star's Avatar Twinkie Star va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    10-02-2006
    Locaţie
    cr
    Varsta
    36
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    117
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    53
    Puncte CF
    28.0
    in unele cartiere va fi oprita pentru ca se lucreaza, din data de 14.
    Celor carora li s-a oprit apa mai devreme , mai exact de acum 3 zile, li s-a oprit din alta cauza si anume, pentru a -i constrange pe cei cu datorii sa plateasca. Mi se pare normal sa se ia masuri avand in vedere ca si la mine in bloc sunt persoane cu datorii de peste 120 de milioane, dar nu mi se pare normal sa sufere de pe urma lor si persoanele care sunt cu plata la zi. Nu il mai invinovatiti pe Solomon, pentru ca din cate am inteles, motivul pentru care avem iar apa calda este pentru ca s-a imprumutat el sa acopere datoriile, mai degraba invinovatiti vecinii care asteapta sa castige la loto ca sa plateasca intretinerea.

Oldtimer SacreD's Avatar SacreD este placut de toti SacreD este placut de toti SacreD este placut de toti
    Data de inscriere
    08-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    262
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    237
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    Ma cei care au datorii sa fie debransati,iar daca vor sa aiba apa calda sau caldura sa-si plateasca datoriile,nu sa sufere toti de pe scara.Eu am niste vecini care au 40-50 de mil datorii si ei sunt sot-sotie avocat-judecator,asta n-au bani nu?

Newcomer alex_9406's Avatar alex_9406 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    17-12-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    81
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    5
    Puncte CF
    16.0
    Citat Mesaj iniţiat de SacreD Vezi mesajele
    Sa le puna vere dopuri astora care nu vor sa plateasca.Eu sunt cu intretinerea la zi,dar nu beneficiez de apa calda asa ca mi-am pus boiler.Astea se plang ca suntem rau platnici,pai sa dezfinteze tampeniile astea de asa zice asociatii,ca fiecare sa plateasca factura lafel cum platim si abonamenul la telefon,cablu etc.,ca se stie ca multi presedinti de asociatii in loc sa plateasca datoriile la termon baga banii in buzunarul propriu.La asta nu s-a gandit primarul.
    bn zis!

Insane reliviu's Avatar reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta
    Data de inscriere
    23-01-2006
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4989
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    1014
    Puncte CF
    4.5
    Usergroups:
    centrale fratilor...

Data de inscriere
    30-12-2010
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    140
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    120
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de reliviu Vezi mesajele
    centrale fratilor...
    Ar cam fii cazul . Sau cu panouri solare e cel mai bine pentru ca atunci nu mai depinzi de nimeni . Nu stiu preturile dar cred ca e cam scump si nu prea-si permite oricine .

P.S. : Eu nici acum nu am apa calda !

Data de inscriere
    08-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    262
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    237
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    Si cat dai sa-ti pui o centrala 100 de milioane?

Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de SacreD Vezi mesajele
    Si cat dai sa-ti pui o centrala 100 de milioane?
    Depinde...
    Daca e pe gaze, te costa ceva bani; pentru ca trebuie sa tragi, separat teava de gaze si sa faci proiect.Debransarea te costa in jur de 700 de lei. La costul centralei si la cele enumerate mai devreme se adauga caloriferele, tevile si toate racordurile.
    O varianta mai buna este centrala electrica , care nu necesita proiect si teava de gaze(deci, costuri mai mici)
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: