În continuarea cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 1 în două cauze penale privind furtul de bijuterii prin smulgere au fost identificaţi făptuitorii ca fiind vorba despre Z.F., 11 ani, Z.C., 13 ani şi B.Ş., de 12 ani, toţi din Craiova.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat faptul că minorii au sustras două lănţişoare prin smulgere fără folosirea forţei în data de 07.10.2011 respectiv 10.10.2011, în dauna părţilor vătămate P.MIRELA, 41 ani, din comuna Țînțăreni, judeţul Gorj şi S.MARIA, 65 de ani, din Craiova.
Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit faptul că autorul comiterii celor două infracţiuni este Z.F., acesta fiind însoţit la ambele fapte de ceilalți doi minori, însă fără a avea vreo participație.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și restituit părților vătămate. Cercetările se continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare, dosarul să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.