E oficial: Dan Paloiu, presedinte PER Dolj


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  22,777
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  E oficial: Dan Paloiu, presedinte PER Dolj

  Numirea fostului consilier judeţean doljean Dan Păloiu în funcţia de preşedinte interimar al Partidului Ecologist Român, filiala Dolj, se confirmă.
  Potrivit deciziei nr. 37 din 14 octombrie 2011, a preşedintelui PER, Dan Păloiu, exclus recent din Partidul Democrat Liberal, pe motive de antipatii politice, este numit preşedinte interimar, având ca sarcină organizarea Conferinţei de alegeri în 30 de zile de la emiterea deciziei. Deşi ieri se considera încă membru al PDL, Dan Păloiu a recunoscut astăzi că a răspuns provocării PER.

  “Astăzi pot să confirm că sunt preşedinte PER Dolj, fiindcă, după cum înţeleg că aţi aflat deja, astăzi a fost emisă decizia. Cred că angajamentul într-o reconstrucţie politică este cu adevărat o provocare, fiindcă asta va trebui să facem aici, la Dolj. Am preferat PER tocmai din acest motiv, altfel existând şi alte opţiuni de simplu transfer la diverse formaţiuni politice din judeţ”, a spus Păloiu.

  Nouapresa.ro
  E oficial: Dan Paloiu, presedinte PER Dolj Fisiere atasate Screen shot 2011-10-15 at 9.10.10 AM.jpg   Screen shot 2011-10-15 at 9.10.38 AM.jpg  

 2. #2
  Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
  Data de inscriere
  25-03-2008
  Locaţie
  CRAIOVA
  Sex
  M
  Mesaje
  2,440
  Mesaje bazar
  1484
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  233
  Puncte CF
  32.5
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Si a plecat ca reporter la PRO TV
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: