Contrabanda cu tigari in piata centrala din Craiova


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  22,777
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  Contrabanda cu tigari in piata centrala din Craiova

  CRAIOVA. O patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj au observat, ieri, în zona Pieţei Centrale, o femeie ce ridica dintr-un autoturism o cantitate mare de ţigări.

  “În momentul apropierii, cea în cauză a devenit uşor agitată fapt ce a determinat jandarmii să procedeze la oprirea, legitimarea şi identificarea acesteia, constatând că se numeşte Maria V., în vârstă de 46 ani, din Craiova.*Fiind întrebată cu privire la cantitatea de ţigări ce se afla în autoturism, femeia nu a putut să justifice provenienţa acestora şi a recunoscut că nu posedă documente de comercializare”, se precizează într-un comunicat de presă al IJJ Dolj.
  Femeia deţinea 950 pachete de ţigări de diferite mărci, fără marcaj sau cu marcaj fiscal de Ungaria şi Moldova, valoarea estimativă fiind de 9000 lei.

  Pe numele acesteia au fost *întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător peste limita a 10.000 ţigarete.

  Sursa: *************

 2. #2
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Asta stie toata lumea
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: