DOSARE PENALE– infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Vineri, 14 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, pe DN 6, în localitatea Coţofenii din Faţă, un echipaj de siguranţă publică format din poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 1 Craiova şi jandarmi ai IJJ Dolj l-a depistat pe V.RĂZVAN, 20 de ani, din comuna Brădeşti în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Autoturismul îi fusese încredinţat spre conducere de către S.COSMIN.
Pe numele celor în cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile legale.În noaptea de 14/15.10.2011, în jurul orei 04.15, poliţişti ai Secţiei 1 şi elevi aflaţi în stagiul de practică l-au depistat pe M.ȘTEFĂNIȚĂ, 20 de ani, din Craiova în timp ce conducea pe Calea București un autoturism având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată.
Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.În aceeaşi noapte, poliţişti ai Secţiei 3 şi jandarmi ai G.J.Mb. Craiova aflaţi în executarea serviciului de patrulare l-au depistat pe T.GIGI, 21 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Împăratul Traian din municipiu, având o concentraţie de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat.
T.GIGI a fost condus la unitatea medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit dosar sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a uni autovehicul în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.În dimineaţa zilei de vineri, 14.10.2011, la ora 10.30, lucrători din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au oprit în trafic pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat Ţ.PETRIŞOR, 51 de ani, din comuna Unirea. Din verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că acesta avea permisul de conducere suspendat.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, având permisul de conducere suspendat.În dimineaţa zilei de ieri, la ora 06.40, în comuna Călăraşi, lucrători din cadrul Secţiei 11 Politie Rurală Bechet si I.J.J. Dolj l-au depistat în trafic pe I.PAUL, 33 de ani, din comuna Ostroveni, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării de probe biologice.
Pe numele lui I.PAUL au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.Aseară, la ora 19.00 , în Calafat, pe strada Traian, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Formaţiunii Ordine Publică Calafat l-au depistat în trafic pe l S.GABRIEL, de 19 ani, din localitatea doljeană Unirea în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
De asemenea, la controlul corporal efectuat de poliţişti asupra tânărului a fost găsit un cuţit vânătoresc cu lungimea lamei de 10 cm.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere vehicul neînmatriculat şi port fără drept de armă albă.În aceeaşi seară, în jurul orei 20.15, în comuna Cernăteşti, poliţiştii l-au depistat în trafic pe B.STELIAN, 43 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.
Lui B.STELIAN i-a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.În seara zilei de sâmbătă, la ora 23.00, în comuna Sadova, lucrători din cadrul Formaţiunii Politiei Rutiere Bechet aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier l-au depistat pe H.COSTINEL, 32 de ani, din localitate în timp ce care a conducea o motocicletă fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că motocicleta nu era înmatriculată.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere a unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publiceÎn noaptea de 15/16.10.2011, la ora 0230, o patrulă de siguranţă publică formată din poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, jandarmi ai GJMb Craiova şi elevi aflaţi în stagiul de practică l-a depistat pe G.VALENTIN, 20 de ani, din Craiova în timp ce conducea, pe strada A.I.Cuza din municipiu, un autoturism având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată.
Lui G.VALENTIN i-au fost întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu OUG. 195/2002, pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice neînmatriculat.