Prea multe accidente in ultimul timp si nu numai...prea multi soferi neexperimentati la volanul unor masini prea puternice pt capacitatile lor...acest thread se vrea un semnal de alarma celor prea increzatori in capacitatile lor si braveaza prosteste! Invatati de la altii care au condus mai mult ca nu vorbesc prostii!
1. Am agatat pe cineva din spate dupa ce un dobitoc cu o dacia 1310 m-a depasit pe linia de tramvai, mi-a taiat calea si a pus frana in calea mea...eu din spate incercam sa il depasesc pe stanga dupa ce mi-a taiat calea moment in care el a pus frana si l-am agatat cu aripa fata stanga in aripa spate dreapta...
Urmari...un mic schimb de vopsea si de vorbe si despartire amiabila fara politie
2. Dadeam cu spatele cu un Renault Kangoo (aceeasi masina si din primu accident la fix o saptamana) si nu am vazut prea bine in oglinzi (eram

cu masinile cu bena si mersesem cu masina decat 2 saptamani) si am dat intr-o aripa de papuc...
Urmari...Kangoo-ul nu a avut nimic ca am dat cu balamaua de la usa dar aripa papucului s-a infundat...m-am facut ca nu stiu nimic, proprietarul nu a vazut si am scapat
3. Am adormit la volanul unui Ford Transit Connect...stiam masina foarte bine dar din cauza oboselii (cam de 3-4 zile mergeam cam 17 ore pe zi si mancand si putin in aceasta perioada) am intrat pe contrasens pe pod la Pielesti unde (CULMEA) am fost lovit de o dacie papuc cu 5 usi... si zic cu tarie ca am fost lovit desi dormeam in momentul impactului prin simpla observatie a masinilor dupa accident (botul masinii conduse de mine era intact pe cand al daciei nu)
Urmari...un singur ranit (eu cu o zgarietura de cam 1cm lungime si lata de marimea unei lame) daune la masina condusa de mine in valoare de 92 de milioane (bandou aripa fata, usa stanga, geamuri usa stanga, oglinda stanga, indreptat aripa spate, toate incuietorile schimbate) si la dacie nu stiu cat a costat dar daunele au fost: aripa fata stanga (cred ca si bara fata), ambele usi stanga si aripa spate stanga plus aripa fata dreapta (pe care a lovit-o cand a tras de volan pt evitarea accidentului) de parapet. Soferul celalalt venise cu gura mare pe mine dar cand a auzit ca adormisem la volan s-a calmat...am scapat cu amenda de 300.000 (150.000 in 48h) si cu permisu in buzunar...au venit sefii de la firma mea mai repede ca politia

...ah si...CASCO RULZ
4. Eram la parc si dadeam cu spatele cu un
matiz...stand de taina cu un tip din dreapta mea nu m-am mai asigurat si am luat un pom fix pe mijlocul portbagajului care s-a infundat
Urmari...am bagat una bucata pumn in el din interior si era ca nou
5. Eram la Bucovat cu zit, Cortez si Mad_Plant cand incercam sa parchez masina printre pomi pe acolo...si dand eu cu spatele am bagat picioru mai rau in acceleratie si am luat o buturuga in portbagaj...
Urmari...niste injuraturi apoi celebra "Da-o-n

mea" ... o mica tentativa de a o indrepta (nereusita)...ne-am vazut de gratar si a 2-a zi am ajuns la politie unde am luat amenda pt neasigurare la mergerea cu spatele in parcare (300.000 platibil 150.000 in 48h) ...
...eram cu acelasi matiz
6. Eram intr-o intersectie la STOP pe langa liceul CFR cu un matiz m-am asigurat din stanga si din dreapta mai venea unu cu o supernova rosie si am plecat cu demaraj...din pacate l-am lovit pe tipu cu dacia pt ca dobitocu a uitat sa semnalizeze stanga si eu ma bazam ca merge inainte...deh
Urmari...am dat bani pt bara aluia spate (700.000...hihi desi eu cred ca i-am infundat si aripa spate) si eu am scapat cu carnetu...matizu nu a avut decat semnalizatoru fata spart si am facut-o pe replica "am gasit-o lovita in parcare" (ma invatasem minte de data trecuta...)
...eram cu acelasi matiz
7. Plecasem de la o cafea cu colegii, aveam o domnisoara frumusica in dreapta si vorbeam la telefon si cand sa ies din parcarea de la piata mare am agatat un tarus cu partea dreapta
Urmari...un pic din usa stanga infundata si din aripa stanga (partea din interior dintre usa si roata)...NU MI-A PASAT DE EA...lol...nici nu stiu daca au facut-o sau nu
...eram cu acelasi matiz
8. Mergeam linistit cand la un moment dat vad niste folii de tabla de la o dacie de pe sensul opus cum isi iau zboru si aterizeaza la mine pe masina
Urmari...geam stanga spart si eu plin de cioburi...dupa 3 zile inca mai gaseam cioburi in par

...amenda la soferul celalalt desi am incercat sa ii zic la politist sa nu ii dea...apoi soferul mi s-a parut ca era ofticat pe mine

ce retardat...parca era vina mea ca nu legase el foliile alea mai bine... Politistul mi-a zis ca putea sa fie mai rau...fapt pe care l-am realizat si eu...daca eram mai in fata cam cu 10-15 cm foliile ar fi nimerit direct in geamul stanga...milimetric daca nu chiar prin capul meu...dar am avut noroc ca au lovit mai intai parbrizul
...eram cu acelasi matiz