Fără victorie pe teren propriu, Alro reuşeşte să acumuleze puncte în deplasare, slătinenii bifând a doua victorie din acest sezon pe terenul formaţiei Mureşul Deva. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Sergiu Popescu care a trimis balonul în plasă, după ce în prima fază mingea lovise bara în urma unei lovituri libere executată frumos de Stancu.
Succesul la limită obţinut de aluminişti a adus liniştea în tabăra grupării slătinene. Căpitanul de echipă, Gabriel Precup, consideră victoria din plin meritată.

*

„Este o victorie meritată pe deplin, un joc pe care l-am controlat din primul minut până la sfârşit, rezultatul putea fi mult mai mare decât a arătat tabela. Într-adevăr acasă nu avem nicio victorie, am întâlnit echipe mult mai puternice decât în deplasare, eu sper ca de acum încolo să câştigăm şi pe teren propriu şi să adunăm cât mai multe puncte, să urcăm în clasament”, a declarat Precup.

„Sunt convins că băieţii vor face totul să câştige cu FC Argeş”

Suspendat pentru cumul de cartonaşe, căpitanul celor de la Alro, Gabriel Precup, nu va evolua în partida în care aluminiştii primeşte vizita formaţiei FC Argeş. Mijlocaşul este încrezător că echipa va reuşi să bifeze primul succes în faţa propriilor suporteri.

*

„Nu contează că întâlnim o echipă cu un parcurs bun, gândul nostru este doar la victorie, mai ales că jucăm acasă. Din păcate nu voi juca, dar sunt convins că băieţii vor face tot ce depinde de ei să câştige, iar eu cred că vor reuşi asta”, a mai spus căpitanul grupării Alro, Gabriel Precup.

Sursa: gazetanoua.ro