Craiova ingheata


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  22,777
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  Craiova ingheata

  Craiovenii care au respirat uşor atunci când nu s-au aflat printre cei care au rămas, de săptămâna trecută, fără apă caldă primesc o veste proastă. De astăzi, furnizarea agentului termic va fi oprită şi la cealaltă jumătate a punctelor termice, care au datorii mai mari de trei miliarde de lei vechi. Anunţul a fost făcut ieri, de către directorul Complexului Energetic (CE) Craiova, Constantin Hoancă, cu ocazia întrunirii comandamentului de iarnă de la sediul Prefecturii Dolj.

  “De mâine (astăzi - n. r.), vom trece la debranşarea celor care au fost lăsaţi în funcţiune, adică la cealaltă jumătate a punctelor termice, cu datorii mai mari de trei miliarde de lei vechi. Am luat această decizie pentru că mai sunt şi acolo multe asociaţii cu proprietari rău-platnici”, a declarat Constantin Hoancă, directorul CE Craiova.

  Acesta a mai spus că stocul de cărbune este de aproximativ 110 tone, suficient doar pentru 10 - 11 zile.

  “Din 105 puncte termice, 50 au fost lăsate în funcţiune, iar 54 au fost închise. Pentru a nu crea discriminare între cei care au plătit şi cei care nu au plătit, de vineri, 14 octombrie, s-au reconectat cei care aveau facturi de trei miliarde de lei vechi şi le-au achitat şi au rămas debranşaţi cei care nici acum nu au plătit nimic”, a precizat directorul CE Craiova.

  (A. P.)


  Sursa: editie.ro

 2. #2
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Poate nu va mai platii nimeni asa
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: