Cu ceva timp in urma am luat o bordura destul de urat, nevoit fiind din cauza neatentiei unui coleg de trafic. Prin urmare trebuie sa echilibrez rotile. Unde ma sfatuiti sa merg? Ceva tarife?
Cu ceva timp in urma am luat o bordura destul de urat, nevoit fiind din cauza neatentiei unui coleg de trafic. Prin urmare trebuie sa echilibrez rotile. Unde ma sfatuiti sa merg? Ceva tarife?
Old age is always 15 years older than I am!
pana acum am facut la o vulcaniare de la podisor pe garii... lucreaza bine si cu grija baietii!
acum m-as duce la Clinica de Roti pentru ca am vazut ca lucreaza si mai bine...![]()
Km9 rulzz! 50.000/roata!
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Ma gandeam si eu sa merg la km9, am vazut ca lucreaza bine. Stie cineva ce program au, ca am liber dupa orele 21 !?
pana la 18:00
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Multam pentru sfaturi.
anytime!
Tot km9 recomand si eu !
Recomand service Shama , pe la ciuperca , vis-a-vis de peluza sud a stadionului I.Oblemenco. Tariful nu-l mai stiu pt ca atunci am schimbat jantele si m-au taxat per total.
unde e km9 ?nu`mi suna cunoscut
BadAss Programmer :-))
Dupa Seat pe dreapta ! (directia Craiova - Bals)
tot ce tine de roti eu fac la clinica de roti. mai mult pt ca ma joc cu cainele, dar sunt foarte buni oamenii.
la aia pe garii la podisor am dus un golf, pana la praktiker deja simteam cum trage in volan. m-am intors peste pletosu ala sa le mai faca o data.
tu daca zici ca ai luat o bordura mai violent ar fi bine sa-ti verifici jocurile in suspensie si unghiurile. asta daca simti tu ca e nevoie, sau daca a inceput sa-ti uzeze neuniform cauciucu pe partea aia.
NOT a Zgonea fan.
Nu vreau sa te sperii dar ar fi bine sa faci si o geometrie (cum zice si anger).
Eu unul recomand pt geometrie si echilibrat serviceul de la km9. Am fost tot timpul super multumit.
crezi tu. mai ales daca n-ai servo n-ai sa simti in veci o bieleta numa un pic indoita, da vezi dup-aia caucioacele tocite doar pe interior.
NOT a Zgonea fan.
Am rezolvat aseara la podisor, pe bd. Carol. N-am mai avut rabdare pana azi. La peste 110km/h tremura volanul ca naibii. Se pare ca au lucrat destul de bine baietii, atat timp cat merge impecabil. Precizez ca am facut zilele trecute si un test de amortizoare si a iesit ok.
Imi cer scuze pentru post consecutiv. Revin cu o intrebare. Stie cineva cat este un reglat unghi de fuga la km. 9?
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: