Vand site

Newcomer TC-games reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-01-2009
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    15
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    8.5

Thumbs up Vand site

Buna seara, vand site-ul www.jocurizu.ro domeniu platit pe viata + host azi platit pe 6 luni.

Site-ul este alcatuit in 2 sectiuni:

1) Jocuri flash - contine un script original cumparat cu licenta de pe www.phparcadescript.com/, contine momentan 1913 jocuri si dau si restul de jocuri pana la 2500 cat am primit anul trecut la pachet.
    Mentionez ca design-ul este facut de mine original, nu mai exista la nici-un site.

2) Desene animate - contine un script phpmellody ce contine 2033 de videoclipuri cu peste cateva sute de desene.

Statistici: Site-ul a ajuns la un record de vizitatori de 2,135 in 26.06.2011 conform WTA si conform Gtop de 1.554 in 04.09.2011

Dece il vand? Nu pentru ca nu face bani (pentru ca nu am incercat sa il monetizez in nici-un fel) ci pentru ca am foarte multe si nu am nici timp nici bani sa ma ocup de el si este pacat sa il las asa. Mentionez ca de pe data de 1 septembrie pana pe data de 18 noiembrie site-ul a fost offline datorita fondurilor insuficiente.

Pretul este de 700-800 Ron negociabil, cui i se pare mult sa stea sa calculeze banii cheltuiti pe script, domeniu si host + am avut timp de 6 luni de zile trafic de la yop.ro pentru 3 milioane

Ofertele le discutam pe privat sau la adresa de mail

Arata datele de contact

Last edited by TC-games; 18-10-2011 at 21:37.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: