Am 1 bucata Nokia N95 in cutie cu folia pe ecran si toate accesoriile.
Pretz:780euro(M-ar tenta un schimb cu un N73.)
Id:lost_hope162005 sau tel:0741276115
Am 1 bucata Nokia N95 in cutie cu folia pe ecran si toate accesoriile.
Pretz:780euro(M-ar tenta un schimb cu un N73.)
Id:lost_hope162005 sau tel:0741276115
Chiar se vinde bine telefonul asta?Mai bine ar astepta lumea sa se ieftineasca ca peste 1-2 ani se face mult mai ieftin
de la un n93 cat ai vrea dif?
Sau de la un N73 stare perfecta, necodat/branduit ...la cutie cu toate acc?
Come to the dark side...we've got milk and cookies!
Deja telefonul a aparut prin oras deci nu mai e problema de credibilitatea anuntului. Eu l-am vazut la sorin pe lipscani si mi-a zis ca a avut 7 sau 8 si s-au dat imediat.
Ee.. tot se mai gasesc nijte visatori d'astia care traiesc in lumea lor...nu strica nijte poze aja e![]()
n-am vrut sa jignesc pe nimeni ... insa totusi n95 nu e chiar telefon de-l are oricine ... fara suparare. Eu nu contest ca il are sau nu ... doar ca au fost o gramada de guri sparte pana acumsi o dovada nu strica. Bafta cu el oricum ( daca il ai
) ca e nava spatiala.
mdea...
Eu nu il cunosc pe vanzator si deci nu pot fi 100% sigur ca il are dar deja a aparut prin oras, asta vroiam sa spun. Ti-am poluat deja topicul a doua oara deci, scuze si bafta la vanzare. Intradevar o poza reala ar spulbera orice indoiala.
de curiozitate, ca poate fac rost de bani. ce diferenta vrei sa mai pun? am un n80, negru, cu card de 128, cd cu toate softurile posibile, incarcator, hands free.
ps: un n95 nou e in jur de 32 de milioane. am vazut la mercur, mai deunazi.
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: