Ample controale la asociaţiile de proprietari din Craiova


 1. #1
  Maniac Jurnalul Olteniei's Avatar Jurnalul Olteniei reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  20-09-2011
  Sex
  M
  Mesaje
  3,391
  Mesaje bazar
  9
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4
  Puncte CF
  0.0

  Post Ample controale la asociaţiile de proprietari din Craiova

  Primăria, Poliţia Locală şi Regia de Termoficare vor începe, în perioada următoare, verificări amănunţite pentru a vedea modul în care administratorii gestionează banii locatarilor.  Suspendarea furnizării agentului termic, către jumătate dintre punctele termice din municipiul Craiova, se pare că a dat rezultatele scontate. Încasările Regiei de Termoficare s-au triplat în ultima săptămână. “De când am oprit apa caldă, dacă înainte, pe zi, se încasa 1 miliard de lei, acum se încasează minim 3. Iată că atunci când treci la măsuri mai nepopulare, craiovenii încep să plătească”, a declarat Antonie Solomon.

  Sumele de bani care lipsesc din gestiunea asociaţiilor de proprietari au determinat autorităţile locale să ia decizia de a începe ample controale în acest sens. “ Domnii preşedinţi şi administratori care se ocupă cu lucruri mai neortodoxe să se lase de practica asta, să depună banii în conturile regiei. Trebuie să stârpim această practică, unii să plătească şi alţii nu”, a mai spus primarul.

  Una dintre variantele propuse de Complexul Energetic pentru furnizarea agentului termic a fost contorizarea individuală. Cu toate acestea, municipalitatea susţine că preşedinţii de asociaţii s-au arătat reticeţti vis-a-vis de această soluţie. “Nu le convine administratorilor contorizarea separată. Nu-şi mai au obiectul muncii, domnii administratori, dacă se fac contractele individuale”, a adăugat Solomon.

  Soluţia pentru ca, în această iarnă, craiovenii să primească agent termic rămâne una singură: încasările Regiei de Termoficare trebuie să crească. În acest sens, primarul Antonie Solomon a făcut un nou apel către craioveni să-şi plătească datoriile.

  Roxana Fiertu  Sursa: jurnalulolteniei.ro

 2. #2
  Oldtimer cyborg's Avatar cyborg este un nume cunoscut tuturor cyborg este un nume cunoscut tuturor cyborg este un nume cunoscut tuturor cyborg este un nume cunoscut tuturor cyborg este un nume cunoscut tuturor cyborg este un nume cunoscut tuturor cyborg este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  03-06-2006
  Sex
  M
  Mesaje
  1,435
  Mesaje bazar
  113
  Putere Reputatie
  44
  Reputatie
  771
  Puncte CF
  2.5
  Usergroups:
  Sunt pentru contorizare individuala, nu ma scald in bani dar sunt la zi cu darile, la mine in bloc datoria se ridica la circa 300 mil lei vechi, datorie care este facuta doar de catre 5 apartamente din 20, penibil in cazul in care poate la alte blocuri datoria o au si mai putine apartamente, deci pentru 5 apartamente sufera alte 15, ar fi super sa fie ca la lumina cum nu platesti o intrerupe doar tie nu la tot blocul ...
  <center><object width="300" height="200">
  <param name="movie"
  value="http://www.2012supplies.com/countdown3.swf">
  <embed src="http://www.2012supplies.com/countdown3.swf"
  width="300" height="200">
  </embed>
  </object><br><a
  href="http://www.official2012countdown.com">
  Official2012Countdown.com</a></center>
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Gamer juve_doom's Avatar juve_doom este placut de toti juve_doom este placut de toti juve_doom este placut de toti
  Data de inscriere
  16-05-2006
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  40
  Sex
  M
  Mesaje
  885
  Mesaje bazar
  1021
  Putere Reputatie
  41
  Reputatie
  291
  Puncte CF
  17.5
  Usergroups:
  In mod normal nu terbuie ca eu sa sufar pentru ca unii nu si-au platit. Indiferent daca este sau nu contorizare individuala, atata timp cat unii nu platesc in mod constant suma de bani incasata ar fi aceeasi. Nu mi se pare normal sa nu avem caldura iarna.
  E o masura care ma afecteza si ma inversuneaza pe mine ca bun platnic si ma va face sa nu mai platesc nici eu.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: