- EUR
- 4,9773

-
Baschetbaliştii, la a treia victorie din patru posibile
Echipa masculină de baschet a Sport Club*Municipal „U“ Craiova are un sezon foarte bun până acum. Pentru prima dată de la revenirea în prima ligă, sportivii craioveni sunt pe locul patru, cu trei victorii şi o singură înfrângere.
Baschetbaliştii craioveni înfruntă campioana. Foto: Remus Badea
Aseară, SCM Craiova s-a impus la Poli Iaşi cu 85-68. Cei mai buni marcatori au fost Branislav Tomic, cu 25 de puncte şi Iovan Bajic, cu 20 de puncte. După acest rezultat baschetbaliştii pregătiţi de Andelko Mladic au urcat pe locul patru, iar în etapa viitoare vor juca acasă cu liderul Gaz Metan Mediaş. După meciul de la Iaşi antrenorul Marius Toma a declarat*: „Un meci pragmatic făcut de băieţii noştri, după o deplasare foarte grea şi obositoare. N-am jucat spectaculos, dar ne-am atins obiectivul – victoria. A fost un meci mult mai greu decât s-ar putea trage concluzia văzând scorul. Nu l-am putut folosi pe Steve Ross, iar LeVar Seals s-a accidentat în sfertul 3. Suntem mulţumiţi de toţi băieţii şi de felul cum s-au comportat. Urmează un meci de foc pentru noi, un adevărat examen al startului de campionat. Ne dorim să-i avem valizi pe toţi jucătorii pentru că vrem să oferim suporterilor noştri un meci de gală alături de lidera a zi a clasamentului Diviziei A, Gaz Metan Mediaş.” SCM Craiova este la egalitate de puncte cu BC Timişoara şi Municipal Oradea.
Partida dintre SCM Craiova şi Gaz Metan Mediaş se va desfăşura sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ şi va putea fi urmărită livetext, pe www.jurnalulolteniei.ro.
În schimb, la feminin s-a pierdut primul meci. Nova Vita Târgu-Mureş a câştigat în Bănie cu scorul de 75-52.
Sursa: jurnalulolteniei.ro