Au început recuperările datoriilor pentru a avea căldură


 1. #1
  Maniac Jurnalul Olteniei's Avatar Jurnalul Olteniei reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  20-09-2011
  Sex
  M
  Mesaje
  3,391
  Mesaje bazar
  9
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4
  Puncte CF
  0.0

  Post Au început recuperările datoriilor pentru a avea căldură

  Primăria Craiova şi Regia Termoficare au demarat în această dimineaţă controale la toate Asociaţiile de proprietari pentru a recupera sumele restante  Persoanele aflate în control vor merge din uşă în uşă împreună cu preşedintele asociaţiei pentru a le cere oamenilor să plătească restanţele faţă de Regia de Termoficare. De la sistarea agentului termic către locuitorii municipiului Craiova, încasările Regiei au crescut de la 1, la 3 sau chiar 4 miliarde de lei.

  SNLO a anunţat municipalitatea că în cazul în care nu vor fi livrate în conturi cel puţin 20 miliarde de lei, furnizarea agentului termic va fi sistată pentru întregul oraş.

  Rămâi pe www.jurnalulolteniei.ro pentru a vedea ce rezultat a avut controlul Primăriei şi al Regiei de Termoficare la Asociaţiile de proprietari.  Roxana Fiertu  Sursa: jurnalulolteniei.ro

 2. #2
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Greu de recuperat
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  12-05-2010
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  7,738
  Mesaje bazar
  194
  Putere Reputatie
  67
  Reputatie
  13725
  Puncte CF
  0.0
  Usergroups:
  Citat Mesaj iniţiat de laur_scp Vezi mesajele
  Greu de recuperat
  Pana la anu` termina..
  I don`t drive fast, I just fly low!
  DDK Photography

 4. #4
  Racer bloo's Avatar bloo are ceva special... bloo are ceva special...
  Data de inscriere
  30-12-2010
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  34
  Sex
  M
  Mesaje
  200
  Mesaje bazar
  140
  Putere Reputatie
  29
  Reputatie
  120
  Puncte CF
  0.5
  Usergroups:
  Daca oamenii n-au de unde sa dea ? Nu poti nici sa ai un trai decent . Ne-am luat gandul de la " mai bine ", dar vad ca e din ce in ce mai greu .
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: