- EUR
- 4,9773

-
Nikolic: “Am învins o echipă mai experimentată”
Antrenorul Slobodan Nikolic a declarat după meci că victoria din meciul cu Dinamo e importantă pentru că jucătorii au un moral mai bun. “Pentru noi este o victorie importantă, în primul rând pentru încrederea pe care trebuie să o recapete jucătorii. Am arătat o faţă nouă la acest meci, am fost conduşi cu patru puncte în ultimul minut, dar am dovedit o bună concentrare şi un caracter puternic, am revenit pe tabelă, am egalat şi am intrat în prelungiri”, a spus Nikolic precizând că echipa sa a trecut de o formaţie experimentată: “Dinamo nu pare o echipă puternică la prima vedere, dar este o echipă care a pierdut în prima etapă la Otopeni, în prelungiri, la Giurgiu a cedat tot în prelungiri, iar la Târgu Jiu a pierdut tot în minutele de prelungire. Am învins o echipă experimentată, bătăioasă, iar acest meci ne ajută în perspectiva partidei de la Sibiu, pentru că sunt sigur că această victorie le-a redat încrederea în ei”. În ceea ce priveşte jocul Nikolic a apreciat că ultimul sfert a fost cel mai slab dar a contat mult aportul publicului care a dus echipa spre victorie: “Cred că ultimul sfert a fost cel mai slab, pentru că am fost lenţi, chiar i-am spus preşedintelui, la scorul de 58-51, că o să câştigăm la 15 puncte diferenţă, dar Dinamo a revenit repede în joc datorită unor greşeli pe care noi le-am făcut în apărare. Pe viitor vă asigur că nu se va mai întâmpla asta. Vreau să mulţumesc publicului de la Târgu Jiu, dacă nu am fi jucat acasă, nu am fi câştigat acest meci”.
Sursa: jurnalulolteniei.ro