Antrenorul Energiei Rovinari e mulţumit de apărarea echipei sale de la meciul de ieri cu Dinamo. Slobodan Nikolic, care şi-a criticat apărătorii după meciul de la Craiova, a apreciat prestaţia din apărare la acest ultim meci remarcândul mai ales pe Oluic. “Am făcut o apărare foarte bună, Brown sau McCulloch sunt jucători care înscriu foarte multe puncte, dar în acest meci nu au reuşit mare lucru. Am avut câteva probleme în atac, am suferit pe faza ofensivă pentru că atacul nu a mers aşa cum ne-am fi dorit dar apărarea a mers mai bine”, a concluzionat tehnicianul gorjenilor care a avut mai mulţi remarcaţi din acest compartiment: “Dacă în meciul de la Craiova, Oluic a făcut un meci bun în atac şi a jucat slab în apărare, în această partidă Oluic a jucat bine în apărare, dar a înscris foarte puţin în atac. Brandon Fields a făcut un meci foarte bun în această seară, la fel şi Adrian Guţoaia, nu mai spun de Kabengele, un jucător experimentat, care a aruncat de trei puncte exact când trebuia”. Concluzia lui Nikolic care a pus presiune pe jucători înaintea meciului a fost că elevii săi joacă mult mai bine sub presiune. Acesta a mai precizat că dacă apărarea nu ar fi mers atât de bine la meciul cu Dinamo cu siguranţă Energia pierdea meciul.

Sursa: jurnalulolteniei.ro