Si "jurnalistii", nu mergeau cu 180 km/ h in spatele lui?![]()
Pai si credeti ca ML-ul condus de Huidu a derapat singur...asa cum vor ei sa se inteleaga? Aia e o masina care derapeaza doar la viteze foarte mari (personal cred ca avea peste 120 km/h cand a intrat in curba, nu a mai reusit sa o ia si a intrat direct in Logan )
Ru-si-ni-caaaa si fratelui sau ca mergea cu viteza aia. Inconstientz copii minori
Era interesant daca se ciocneau, Huidu cu urmaritorii.
Daca o fi adevarat ce zic astia...
o familie de criminali !! iar despre cum se musamalizeaza cazul ....regret ,din respect pt cele 3 familii si convingere personala , profesionalismul medicilor austrieci...
Daca ati ajuns sa va luati stiri de pe libertatea.ro spune multe despre nivelul la care se poarta o discutie...
pentru cei care nu au inteles: jurnalistii erau in fata lui Huidu cu elicopterul (senzational, incredibil, extraordinar) , filmand masina care gonea (senzational, incredibil, extraordinar) cu o viteza de 200 de km/h (senzational, incredibil, extraordinar) ...
exista o filmare in sensul asta.mergeau cu 200km/h la un moment dat,pe ruta bucuresti-brasov.au trecut prin locul unde huidu a facut accidentul si nici macar nu s-au oprit sa puna o lumanare,au mers tot cu viteza mare.teribilisti la volan.nu mai spuneti voi prostii pe aici ca e stire de pe libertatea si e vrajeala.paparazzi care l-au urmarit au filmat momentul.
pacat ca nu este unde trebuie un TIR cand ai nevoie ....
Deci Huidu,impacheteaza 3 fiinte nevinovate si toata tara simte compasiune si mila fata de el ,pt ca "e baiat bun,si a dat cu capul in pom acum cateva luni", dar aia 3? raman sigilati cu 3-4 metrii cubi de pamant peste ei si uitati de un ingrag popor care isi apara "mandrul carcotas", ba chiar mai mult se da vina pe derapajul unui autoturism remarcabil dpdv al sigurantei si stabilitatii pe asfalt,si cum derapa daca era sa fi avand viteza legala? Absolut incredibil,de ce nu se cere la unison sa se faca dreptate si legea sa se aplice in cazul lui Huidul ca in cazul oricarei persoane de rand,am tovarash care fura un gps de foame si stau in spatele gratiilor 6-7 ani si huidu omoara 3 oameni si face conferinta de presa ca "v-a fi in spatele cortinei la emisiunea Cronica Carcotasilor" JENANT modul in care presa a transmis acest incident modul de mediatizare modul in care a reactionat populatia,Jenant ca Huidul o sa scape cu biletelul " Get out of jail free". Sunt efectif dezgustat de mass-media si naivitatea si firea usor influentabila a romaniilor,cat de usor li se vinde o prajiturica,
Pentru omor din culpa nu se face puscarie, revino pe pamant. Se ia cu suspendare, ca esti Huidu sau venin de pe craiovaforum.
Stiu si eu legile DUMN3ZEU,dar nu ai inteles ideea,nu ma intereseaza ce pedeapsa sau ce verdict i-se da omor din culpa,tentativa de omor,frauda etc. nu ma intereseaza daca se alege decat cu dosar penal avertisment sau amenda sau daca este extradat si condamnat la moarte prin injectie letala in Michigan,mi-e indiferent de verdict si pedeapsa atat timp cat VA EXISTA UN VERDICT SI O PEDEAPSA.intelegi ideea?! Nu vreau sa ma trezesc peste o luna cu un comunicat de presa in care datorita factorilor enumerati mai sus sa se declare ca Huidu este nevinovat poate or sa dea si Mercedesul in judecata ca nu este echipat cu sisteme de avertizare cand sa nu depasesti in zone interzise,hmm dar unele dispun de asemenea sisteme de citit indicatoarele si liniile continua sau delimitarile de drum, poate asta este toata vina ca sunt 3 oameni morti ! firma care i-a asigurat lui Huidul "ML" ul i-au dat un model mai vechi necompatibil sa contracareze greselile omenesti? si inca ceva...daca ai dosar penal...sau in functie de alte constatari si circumstante pt omor din culpa SE POATE FACE PUSCARIE ! mai rasfoieste odata civilul si penalul ca vad ca ai lacune.
Nu stiu de ce te agiti asa. Acum o zi sau 2 un tirist a omorat 14 oameni, dar nu te intereseaza, pentru ca nu avea ML si nu era vedeta. Esti o victima a televizorului dar nu iti dai seama. Si daca ai fi conducator auto ai intelege ca uneori shit happens. De aia se da cu suspendare pentru omor din culpa. Pentru ca nu vrea nimeni sa faca fraguri, doar ca uneori ai ghinion.
Am permis de aproape 6 ani si am avut parte de 2 accidente provocate de un taximetrist si de un navetist pe care daca nu le evitam in ultima clipa puteam sa sfarsesc in unul din sacii aia si ei sa se aleaga cu dosar penal si suspendarea dreptului de conducere+ am mai fost implicat in altele ca pasager in care s-a nimerit sa fiu tot eu in postura de victima,merg cu masina zilnic si am evitat multe accidente si multi pietoni prin afara trecerilor si etc,deci inteleg si cealalta parte,dar una este cand iti sare unul in fata fara sa te astepti si alta este cand intrii intr o depasire intr o curba fara viziblilitate semnalizata extrem de periculoasa si cu dubla linie continua cand apesi pedala si accelerezi in situatia asta nu mai poate fi din culpa...pur si simplu nu este corect sa fie incadrat judiciar ca omor din culpa cand incalcii unele principii de baza ale circulatiei in cazul nostru si omori om/oameni nevinovati.Legea este facuta prost.Cat despre tirist? ti se pare corect sa se plimbe liber pe strazi poate in cel mai rau caz cu permisul anulat amenda si dosar penal pt omor din culpa? dupa ce a pus groparul la treaba sa sape jumatate din cimitir,este corect ca acest om sa mearga liber pt ca a fost "din culpa"?
Intra in parlament si schimba legile, sau fa-ti dreptate singur, dupa legea lui dumnezeu, ochi pentru ochi.Chiar nu stiu de ce te agiti.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: