- EUR
- 4,9775

-
Mititelu : „Sunt multiple infracţiuni. Ar trebui să se predea“
Patronul Universităţii Craiova consideră că decizia de dezafiliere a clubului oltean nu există. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie îi vor chestiona miercuri pe membrii Comitetului Executiv al FRF, care a votat dezafilierea temporară a Ştiinţei.
Universitatea Craiova a fost dezafiliată în luna iulie, după Comitetul Executiv. „Printr-o adresă mi s-a spus că am fost exclus provizoriu cu zece voturi pentru şi două abţineri. Am lista celor prezenţi la şedinţa Comitetului Executiv al FRF din 20 iulie. Este o listă cu 12 persoane şi sunt trei semnături lipsă: Avram, Dragomir şi Şvaiţer. Asta a fost cheia cu actul semnat de Avram (n.r. – aflat în arest). Avem mii de dovezi că Marius Stan s-a abţinut, acum apare că a votat pentru. Mai ştim că Avram, Dragomir şi Svaiţer au semnat pentru. Acum semnăturile lipsesc. Mai mult, decizia FRF a venit la club fără nicio semnatură. Acum sunt mâncaţi, avem de-a face cu multiple infracţiuni. Practic, decizia de dezafiliere nu există. Ar trebui să se predea“, a spus Mititelu la sport.ro.
Potrivit listei membrilor Comitetului Executiv al FRF, Mircea Sandu este preşedinte; Dumitru Dragomir – prim-vicepreşedinte; Octavian Goga – vicepreşedinte, reprezentant al fotbalului amator; Cristian Borcea – reprezentant al cluburilor de Liga I; Marius Stan – reprezentant al cluburilor de Liga I; Cornel Sfaiţer – reprezentant al cluburilor de Liga a II-a; Marian Rusen – reprezentant al cluburilor de Liga a II-a, Ştefan Stana – reprezentant al cluburilor de Liga a III-a; Cristian Bobar – reprezentant al cluburilor de Liga a III-a; Paul Costaş – reprezentantul cluburilor cu activitate exclusivă de copii şi juniori şi reprezentantul cluburilor de fotbal în sală; Marian Pălărie, reprezentantul cluburilor de fotbal feminin, Ion Crăciunescu, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor şi Dumitru Costin, preşedintele sindicatului fotbaliştilor recunoscut de FIFPRO. Dintre ei, doar Crăciunescu nu va fi audiat, fiind instalat în fruntea arbitrilor după ce s-a luat decizia de dezafiliere a Ştiinţei.
Flaviu Dincă
Sursa: jurnalulolteniei.ro