Patru craioveni au fost introdusi in arestul inspectoratului pentru 24 de ore


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  22,777
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  Patru craioveni au fost introdusi in arestul inspectoratului pentru 24 de ore

  Patru craioveni au fost introduşi în arestul inspectoratului pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire.


  Aseară, în jurul orei 22.15, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un bar situat pe strada Drumul Apelor din Craiova are loc o altercaţie în care sunt implicate mai multe persoane.
  Poliţiştii ajunşi la faţa locului i-au identificat şi condus la sediul secţiei pe:
  S.MARIAN, 36 de ani, L.DRAGOȘ, 28 de ani, ambii din Craiova, M.FLORIN, 32 de ani, G.MIRCEA, 34 de ani, ambii din comuna Ghindeni, judeţul Dolj.
  Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că pe fondul consumului de alcool între S.MARIAN şi G.MIHAI 54 de ani, din Craiova a avut loc un conflict în care aceştia şi-au aplicat reciproc lovituri, în altercaţie intervenind si M.FLORIN, G.IUSTIN, L.DRAGOŞ.
  G.IUSTIN şi F.ŞTEFĂNICĂ au fost conduşi la Spitalul Clinic Nr. 1 Craiova, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea în cadrul unităţii medicale.
  Cei patru suspecţi S.MARIAN, M.FLORIN, G.IUSTIN şi L.DRAGOŞ au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 ore fiind introduşi în C.R.A.P al I.P.J. Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi lovire.

 2. #2
  Newcomer Diegys's Avatar Diegys nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
  Data de inscriere
  08-10-2006
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  41
  Mesaje bazar
  89
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  -15
  Puncte CF
  4.5
  ... Așa, și?
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: