Sarbatoare in orasul lui Amza Pellea: A fost desemnat cel mai bun zaibar


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  22,777
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  Sarbatoare in orasul lui Amza Pellea: A fost desemnat cel mai bun zaibar

  BĂILEŞTI. Prefectul judeţuli Dolj, Nicolae Giugea a desemnat, azi, câştigătorul concursului cel mai bun zaibăr la Festivalul Zaibărului şi Târgul Toamnei – Ediţia a IV-a ce a avut loc la Băileşti. Acesta a primit 500 de lei şi o diplomă din partea primarului Costel Pestriţu. Manifestările au început la ora 10.30 cu o vizită la casa memorială a lui Amza Pellea.

  Aici au fost prezenţi pe lângă localnici, autorităţi locale şi parlamentari de Dolj.
  Un sobor de preoţi a ţinut o slujbă de pomenire pentru actorul Amza Pellea, după care au fost încărcate trăsurile cu butoaie cu zaibăr şi alaiul a mers în centrul oraşului unde băileştenii sărbătoareau de zor.

  După această vizită a fost organizat concursul pentru cel mai bun zaibăr, care a fost câştigat de Ştefan Gheorghişan, care a primit 500 de lei şi o diplomă din partea autorităţilor.

  “A fost greu să desemnăm câştigătorul pentru că zaibărul tuturor participanţilor era foarte bun. Din nefericire, o parte din zaibărul celor 9 concurenţi încă nu a fermentat bine şi au avut de pierdut “, a declarat prefectul Nicolae Giugea.

  Primarul oraşului Costel Pestriţu a declarat că, festivalul a devenit o tradiţie pentru locuitorii oraşului. “Mă bucur că de fiecare dată acest festival aduce ceva nou. Am ajuns la a 4-a ediţie şi vom continua”, a spus edilul Băileştiului.


  Sarbatoare in orasul lui Amza Pellea: A fost desemnat cel mai bun zaibar Fisiere atasate Screen shot 2011-10-23 at 6.17.09 PM.jpg   castigatori.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: