Antrenorul Petre Grigoraş a declarat după meciul cu Universitatea Cluj că nu le-a spus ceva special jucătorilor echipei sale la pauza jocului şi că a efectuat o mutare în angrenajul echipei când l-a introdus pe Vranjes în zona centrală. “În timpul jocului şi la pauză nu aveam ce să le mai spun. Doar am făcut o schimbare logică şi normală pe care o preconizasem dinainte, cu introducerea lui Vranjes în zona centrală şi cu Nistor puţin mai retras”, a spus antrenorul Grigoraş care a constata o retragere a echipei după accidentarea lui Pintilii: “La pauză ce să le mai spun decât că se joacă 90 de minute şi că partidele se câştigă şi cu 1-0 nu numai cu 5-0 sau 5-1, că mai au 45 de minute la dispoziţie şi să fie mai hotărâţi pentru că ultimele minute din prima repriză, după ieşirea lui Pintilii am avut o cădere, o retragere deliberată şi nu am mai făcut acelaşi presing pe care l-am încercat şi de multe ori l-am şi reuşit în prima repriză. Şi lucrul acesta m-a pus pe gânduri şi am mai încercat să remediem problemele aici”.* Pandurii s-au impus cu scorul de 1-0 în partida cu U Cluj prin golul marcat de Vranjes din penalti.

Sursa: jurnalulolteniei.ro