Exista posesori de pocket pc-uri/pda-uri/palm pe acest forum?

Senior Member tc_joy310's Avatar tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om
    Data de inscriere
    28-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1230
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    377
    Puncte CF
    27.0

Exista posesori de pocket pc-uri/pda-uri/palm pe acest forum?

Cred ca nu ar fi rau deloc sa vedem care dintre noi are in posesie o astfel de "jucarie". Consider ca asa ar fi cel mai usor sa fim la curent cu cele mai noi programe, componente hardware si tehnologii in materie de pocket pc si tot odata am putea sa cerem ajutoru unii altora daca intampinam probleme. Daca vreun admin/moderator considera ca thread-ul acesta nu-si are rostul il rog sa il stearga.

Pentru inceput eu am un pda cu windows mobile 2005 si nu reusesc cu niciun chip sa fac iGo sa recunoasca receptorul GPS. Daca cumva cineva s-a mai confruntat cu aceasta problema si a reusit sa o rezolve ii raman recunoscator daca ma ajuta si pe mine.

Senior Member anger's Avatar anger reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    eu am un hw6500 cu win03. in trecut am mai avut un n560 pe care am reusit sa conving igo si in preistorie un toshiba.
    daca nu-ti iese si nu-ti iese poate spui care parte din configurarea com-urilor nu o reusesti si incercam impreuna sa-i dam de cap.
    NOT a Zgonea fan.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Senior Member tc_joy310's Avatar tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om
    Data de inscriere
    28-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1230
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    377
    Puncte CF
    27.0
    Aseara, dupa cateva ore am reusit. A trebuit sa fac ceva modificari in registry, dar am primit ajutor de la baiatul de la care luasem receptorul GPS. Stii cumva iGo 2007 se gaseste pe undeva de dowloadat? Am auzit ca ar avea multe imbunatatiri.

Data de inscriere
    23-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    am incercat in toamna un update si imi facuse totul varza. pana n-aud ca e final nu ma ating de el.

gpsforum.biz, tre sa fii premium member pe forum
    NOT a Zgonea fan.

Always in the other side manlif2_0's Avatar manlif2_0 este placut de toti manlif2_0 este placut de toti manlif2_0 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    ma plimb cu Terra prin Univers
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    33
    Putere Reputatie
    59
    Reputatie
    214
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    anger, ziceai la un moment dat ca ai facut niste modificari in setari si acum GPS (nu ai specificat daca programul folosit e iGO) te indruma numai pe bulevardele principale, si alege rutele in 90% din cazuri cum le-ai alege tu... ne dai niste hinturi aka ce valori ai setat, pls?
    niciodata n'a fost sa nu fie cumva
    In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!

Data de inscriere
    23-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    am ala jos in masina, dar il iau sus maine si ma uit ce-am facut pe-acolo.
    NOT a Zgonea fan.

Designer Pacman's Avatar Pacman nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    15-09-2006
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    123
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -16
    Puncte CF
    2.0
    Usergroups:
    Pentru inceput eu am un pda cu windows mobile 2005 si nu reusesc cu niciun chip sa fac iGo sa recunoasca receptorul GPS. Daca cumva cineva s-a mai confruntat cu aceasta problema si a reusit sa o rezolve ii raman recunoscator daca ma ajuta si pe mine.[/QUOTE]

Sal am avut eu un mda prea tareee... Dak vrei vrei iti dau eu niste programe ca le am in calc , am si IGO , contacteza-ma pe mess . YM: bogdan4u32
    Phone number:0763 036 933

DeviantArt

Data de inscriere
    28-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1230
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    377
    Puncte CF
    27.0
    stiti cumva vreun service de pocket pc'uri in craiova? Al meu are putin joc la clapeta si ma gandeam ca poate reusesc sa il faca.

Data de inscriere
    28-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1230
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    377
    Puncte CF
    27.0
    Exista yahoo messenger pentru pocket pc cu windows mobile? Foloseste cineva?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: