Gruparea alb-vişinie a obţinut o victorie importantă în confruntarea cu Mureşul Deva, impunându-se cu scorul de 3-0, Alin Pavel numărându-se printre marcatori.
Această victorie, de o manieră categorică, în confruntarea de pe teren propriu cu Mureşul Deva, contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării, dă o mai mare încredere jucătorilor în meciurile care au mai rămas de disputat până al finalul turului. Alb-vişiniii speră ca până la finalul turului să acumuleze cât mai multe puncte, astfel încât pauza competiţională să-i găsească pe un loc lipsit de grija retrogradării.

„Sperăm să continuăm cu un rezultat bun la FC Argeş”

Autorul celul de-al treilea gol în confruntarea cu Mureşul Deva, Alin Pavel, este încrezător în şansele îndeplinirii obiectivului. Mijlocaşul la închidere speră ca în deplasarea de la FC Argeş să fie obţinut un rezultat pozitiv.

*

„Am întâlnit o echipă care a adunat puncte, noi am fost concentraţi pe toată durată jocului, ne bucurăm că am câştigat. Nu ne-am gândit la scor, este important că am obţinut victoria, sperăm să continuăm cu un rezultat bun la FC Argeş. Vrem să facem un joc bun, să obţinem punct sau puncte în deplasarea de la FC Argeş. Cu siguranţă obiectivul va fi îndeplinit, muncind foarte mult trebuie să vină rezultatele. Nu ştiu câte puncte ne-ar mulţumi la finalul turului, important este să le adunăm, iar la sfârşit vom contabiliza şi vom vedea unde ne aflăm”, a declarat Alin Pavel la finalul confruntării cu Mureşul Deva.

Sursa: gazetanoua.ro