In 2005 Dragomir a virat bani din drepturile TV unui pensionar
Dupa cum se cunoaste, acesta, in scop diversionist, a incercat sa justifice in mod aberant decizia de excludere a Universitatii Craiova invocand o asa-zisa plata a drepturilor tv in ceea ce priveste cota ce ii revenea clubului FC UNIVERSITATEA CRAIOVA in contul unei societati neafiliate la FRF/LPF.
25 octombrie 2011, 11:59
Pentru a demonstra inca o data ca Dumitru Dragomir este un mincinos si un ipocrit, va prezentam urmatoarea situatie:
In anul 2005, Liga Profesionista de Fotbal, condusa de acelasi Dumitru Dragomir, a virat suma din drepturile tv cuvenita clubului de fotbal Apulum Alba Iulia in contul unei persoane fizice, sub numele de Muresan Petre, un pensionar domiciliat in localitatea Brasov.
Interesant este faptul ca, intrebat fiind de ziaristul Stefan Beldie de ce a virat banii din drepturile tv cuveniti clubului Apulum Alba Iulia in contul unei persoane fizice, Dumitru Dragomir a raspuns in stilul caracteristic: „Puteam sa trimit banii si in contul unui caine, atata timp cat Apulum mi-a dat hartie sa ii trimit acolo. Ce, eu sunt verificator de conturi sau recuperator sa ma intereseze?!”
De asemenea, mentionam faptul ca am sesizat Directia Nationala Anticoruptie pentru a efectua cercetari in ceea ce priveste aceasta operatiune financiara. Alaturat va prezentam dovada celor mentionate mai sus, o copie dupa materialul din Gazeta Sporturilor, din data de 3 mai 2005.