In 2005 Dragomir a virat bani din drepturile TV unui pensionar


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  22,777
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  In 2005 Dragomir a virat bani din drepturile TV unui pensionar

  Dupa cum se cunoaste, acesta, in scop diversionist, a incercat sa justifice in mod aberant decizia de excludere a Universitatii Craiova invocand o asa-zisa plata a drepturilor tv in ceea ce priveste cota ce ii revenea clubului FC UNIVERSITATEA CRAIOVA in contul unei societati neafiliate la FRF/LPF.
  25 octombrie 2011, 11:59
  Pentru a demonstra inca o data ca Dumitru Dragomir este un mincinos si un ipocrit, va prezentam urmatoarea situatie:

  In anul 2005, Liga Profesionista de Fotbal, condusa de acelasi Dumitru Dragomir, a virat suma din drepturile tv cuvenita clubului de fotbal Apulum Alba Iulia in contul unei persoane fizice, sub numele de Muresan Petre, un pensionar domiciliat in localitatea Brasov.

  Interesant este faptul ca, intrebat fiind de ziaristul Stefan Beldie de ce a virat banii din drepturile tv cuveniti clubului Apulum Alba Iulia in contul unei persoane fizice, Dumitru Dragomir a raspuns in stilul caracteristic: „Puteam sa trimit banii si in contul unui caine, atata timp cat Apulum mi-a dat hartie sa ii trimit acolo. Ce, eu sunt verificator de conturi sau recuperator sa ma intereseze?!”

  De asemenea, mentionam faptul ca am sesizat Directia Nationala Anticoruptie pentru a efectua cercetari in ceea ce priveste aceasta operatiune financiara. Alaturat va prezentam dovada celor mentionate mai sus, o copie dupa materialul din Gazeta Sporturilor, din data de 3 mai 2005.


  Sursa: editie.ro
  In 2005 Dragomir a virat bani din drepturile TV unui pensionar Fisiere atasate Screen shot 2011-10-25 at 1.29.43 PM.jpg  

 2. #2
  Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
  Data de inscriere
  25-03-2008
  Locaţie
  CRAIOVA
  Sex
  M
  Mesaje
  2,440
  Mesaje bazar
  1484
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  233
  Puncte CF
  32.5
  Mare pisicher,conu Mitica!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Intamplator, probabil...
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: