Tânărul jucător consideră că nu vor fi probleme în îndeplinerea obiectivului, evoluţiile sigure dându-le speranţe. Mijlocaşul consideră că suporterii i-au susţinut necondiţionat, fiindu-le aproape nu doar la victorii, ci şi la înfrângeri.

*

„Apariţia echipei FC Olt este un lucru foarte bun pentru oraş, Piatra-Olt nu a mai avut echipă până acum la acest nivel. Lumea iubeşte fotbalul, iar asta se poate observa la meciurile noastre, suporterii ne sunt alături nu doar la victorii, ne susţin indiferent de rezultate, sperăm să nu-i dezamăgim. Cred că echipa este în creştere, s-a văzut în ultimele meciuri, dacă vom juca la fel cum am făcut-o cu Mureşul Deva putem obţine un rezultat bun la Piteşti. Normal că ne putem îndeplini obiectivul, eu sper la o clasare cât mai bună”, a declarat mijlocaşul celor de la FC Olt Slatina.

*

Născut în Piatra-Olt, jucătorul de 21 de ani a început junioratul la Sporting Piteşti. Înainte de a semna cu gruparea pregătită de Dan Oprescu, mijlocaşul Daniel Sandu a mai evoluat la Dinamo II şi Câmpulung.

Sursa: gazetanoua.ro