Contex - editia de toamna si-a deschis portile


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Contex - editia de toamna si-a deschis portile

  Începând de ieri, timp de cinci zile, foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova se va tranforma, pentru a doua oară în acest an, într-un centru comercial, fiind vorba despre ediţia de toamnă a târgului „CONTEX”. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj şi este un prilej pentru comercianţi să-şi expună ultimele noutăţi în materie de vestimentaţie. Agenţii economici vor oferi spre vânzare la preţuri promoţionale îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru adulţi şi copii.

  „Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) a judeţului Dolj organizează o nouă acţiune de promovare a producătorilor şi comercianţilor din industria uşoară, fiind vorba de al doilea eveniment pe anul acesta, primul fiind „CONTEX – Valentine’s Day. Toate aceste manifestări expoziţionale fiind prevăzute de conducerea executivă a Camerei de Comerţ, în calendarul expoziţional pentru anul 2011. Evenimentul, la care aşteptăm să fie prezenţi câţi mai mulţi craioveni se va desfăşura pe durata a cinci zile şi va reuni la standuri peste 40 de agenţi economici din Turnu Măgurele, Suceava şi Craiova, Bucureşti, Braşov, Satu Mare, Constanţa, Cluj-Napoca, Ploieşti, Brăila, Arad…“, a declarat Virgil Boboc, directorul general al CCI a judeţului Dolj.

  Îmbrăcăminte şi încălţăminte de sezon

  Accesul în incinta locaţiei va fi gratuit. Cei interesaţi de acest târg ar trebui să ştie că în perioada 26-29 februarie va fi deschis în intervalul 10.00-19.00, iar în ultima zi a târgului, vizitatorii vor putea veni doar în intervalul orar 10.00-16.00. „În cadrul manifestării expoziţionale, vor fi comercializate blănuri şi confecţii din piele, haine groase pentru copii, echipament sportiv, bijuterii din argint şi pietre semipreţioase, îmbrăcăminte şi încălţăminte de sezon, accesorii, costume, rochii, compleuri şi nu în ultimul rând produse cosmetice” a mai spus reprezentantul Camerei de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj.

  cvlpress.ro

 2. #2
  Banned aby33's Avatar aby33 este pe calea cea buna
  Data de inscriere
  05-02-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  21
  Mesaje bazar
  35
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  27
  Puncte CF
  0.0
  26-29 februarie? Credeam ca suntem in octombrie!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Senior Member ovidiuradu777's Avatar ovidiuradu777 este o comoara de om ovidiuradu777 este o comoara de om ovidiuradu777 este o comoara de om ovidiuradu777 este o comoara de om
  Data de inscriere
  09-12-2006
  Sex
  M
  Mesaje
  667
  Mesaje bazar
  91
  Putere Reputatie
  39
  Reputatie
  353
  Puncte CF
  0.0
  e bine, ca vine martie, primavara, cald...
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: