- EUR
- 4,9770

-
Dumitru Dragomir a început să tremure
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a fost audiat la DNA, unde i-a fost prezentat dosarul de urmărire penală
Dragomir poate da socoteală pentru retrogradarea Ştiinţei
Dragomir a ieşit foarte nervos de la sediul DNA, iar delaraţiile sale nu fac decât să confirme poziţia extrem de dificilă în care se află unul dintre capii fotbalului românesc.
“E o nouă prevedere în Codul Penal ca cei care au votat excluderea Craiovei să fie condamnaţi la moarte şi executaţi pe stadioane, aşa cum vor Becali, Mititelu şi Iancu. Sunt prea sexy, fir-aţi ai dracu’! Eu sunt învinuit, nu şi vinovat, este o diferenţă. Dacă se va dovedi că sunt vinovat, atunci voi suporta rigorile legii. Dacă nu, atunci aştept scuze. Ce se vrea, sânge sau corectitudine? Nu cumva deranjez că sunt de prea mulţi ani în funcţie? Ce căutaţi după mine? Cine vă cheamă pe voi aici? De ce nu mă lăsaţi să plec de aici? De ce puneţi mă mâna, ce cautaţi peste mine? Mă călcaţi, plecaţi de aici…“, a spus Dragomir.
*”Fapta persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, de a folosi influenţa ori autoritatea sa în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani”, se arată în articolul 13 din Codul Penal, sub a cărei incidenţă se află cei inculpaţi de către DNA.
Următorul aşteptat la DNA este chiar preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu.
Andrei Vasilescu
Sursa: jurnalulolteniei.ro
-