Solicitaţi să joace un amical cu libanezii de la Al Sadaka, handbaliştii de la Pandurii* au plecat la Reşiţa cu un efectiv redus, date fiind cele cinci convocări la loturile naţionale. “Deşi suntem foarte puţini, jucăm cu ei. Mergem cu 12 jucători din care unul e accidentat. Ionuţ Mazilu are ruptură musculară şi trebuie să mai stea o săptămână”, a declarat înaintea plecării antrenorul Liviu Andrieş care a explicat absenţele din lot: „Avem cinci jucători la loturile naţionale dintre care unul din ei, Mledenciu s-a accidentat. Are o entorsă, dar a rămas să facă recuperare la nivelul lotului şi să-şi completeze notele la Sighişoara. Nu avem cu cine completa lotul. Nu avem jucători la LPS, am încercat să aduc doi juniori A, dar s-au îmbolnăvit. Săptămâna viitoare vin cei de la lotul B, să vedem dacă cei de la lotul A, Păiuş şi Asoltanei vor prinde lotul pentru dubla cu Luxemburg, dacă nu se vor întoarce pe 6 noiembrie şi vom avea timp o săptămână să pregătim meciul cu Turda”.
Având deja probleme medicale în lot, Andrieş se teme acum cel mai mult de accidentări: “Sper să nu mi se accidenteze careva. Şandru* avut probleme mult timp dar uşor-uşor revine. A început pregătirea şi cred că la meciul de la Reşiţa o să intre. Nu foarte mult, ci doar să alerge, să-şi completeze pregătirea. Iau meciul cu echipa lui Aihan Omer ca pe un antrenament doar”.

Sursa: jurnalulolteniei.ro