Prefectul de Dolj, discurs plagiat la Zilele Craiovei


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  22,777
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  Prefectul de Dolj, discurs plagiat la Zilele Craiovei

  Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, n-a avut nici o jenă în a-l copia pe Majestatea Sa Regele Mihai I la şedinţa festivă de Zilele Craiovei. Giugea a utilizat în faţa craiovenilor un fragment din discursul Regelui Mihai în Parlament, rostit cu o zi înainte.

  “Nu văd România de astăzi ca pe o moștenire de la părinții noștri, ci ca pe o țară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noștri”, spunea Mihai I. “Craiova nu e oraşul pe care l-am moştenit de la părinţi, ci oraşul pe care l-am luat cu împrumut de la copiii noştri”, a preluat prefectul de Dolj.

  Nouapresa.ro

 2. #2
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  ...nu e rau ca a copiat modelul regal
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  0-day Member papiex reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  01-11-2010
  Locaţie
  apelevii
  Varsta
  48
  Sex
  M
  Mesaje
  4
  Mesaje bazar
  9
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  6
  Puncte CF
  20.0
  e de laudat si daca chiar si crede in aceste cuvinte si comporta cu noi ca atare inseamna ca nu santem atit de singuri ca inca mai sint oameni care se gindesc sa faca un lucru bun in patria noastra ,dar daca lea folosit doar ca eticheta atunci nu are nimic in plus fata de ceilalti.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: