“Phoenix trebuie să renască!” Doar 100 de oameni au rămas să asculte formaţia legendară

Maniac Jurnalul Olteniei's Avatar Jurnalul Olteniei reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    20-09-2011
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    9
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4
    Puncte CF
    0.0

Post “Phoenix trebuie să renască!” Doar 100 de oameni au rămas să asculte formaţia legendară

Prima zi de concerte din Parcul Tineretului s-a încheiat cu spectacolul oferit de formaţia Phoenix. Până la final nu au mai rămas, însă, nici 100 de oameni, deşi, potrivit zvonurilor, aceasta ar fi trebuit să fie ultima apariţie a trupei.

“Phoenix trebuie să renască!”, era mesajul inscripţionat pe un banner amplasat de fanii craioveni, în faţa scenei. Deşi, toată lumea s-ar fi aşteptat ca esplanada din faţa Parcului Tinetetului să devină neîncăpătoare pentru miiile de craioveni care vor veni să-i vadă în concert, poate, pentru ultima dată, pe membrii trupei Phoenix, lucrurile au stat cu totul altfel. Publicul a rămas la concertul Loredanei, dar temperaturile extrem de scazute i-au făcut să plece, unul câte unul, în timp ce Phoenix era pe scenă. Din cei aproape 3.000 de craioveni care au venit la început, potrivit autorităţilor locale, doar 100 de curajoşi au infruntat frigul până la sfârşit.

Dacă ne veţi chema, noi vom veni, dacă nu…asta e, noi mergem mai departe”, a declarat Nicu Covaci la finalul concertului.

Astăzi, pe esplanada din faţa Parcului Tineretului vor concerta Anda Adam, Zdop şi Zdup, Holograf şi Voltaj.

Roxana Fiertu

Sursa: jurnalulolteniei.ro

Banned JamaiCatalin's Avatar JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum
    Data de inscriere
    22-12-2007
    Locaţie
    Niciodata Stabil
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1305
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -500
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    3000 de oameni sa fim seriosi 3000 cred ca vor fi in toate cele 3 zile aseara mai mult de 1500 nu au fost desi am zis ca nu o sa ma duc in acel parc m-am dus pana la urma mai mult pt a vedea concertul Phoenix cred ca si cand se asculta Phoenix de pe un cd in baruri erau mai multi oameni pacat,domnului solomon sa ii fie rusine a umilit un oras si o truba poatea cea mai de renume care inca exista spuneti ca au plecat oameni de frig ? prostii cred ca firica acelui parc avea o securitate crescuta aseara cu peste 10 jandarmi si politati comunitari si mijloacele de transport care lipsesc cu desavarsire asa cum ar trebuie sa fie intr-un oras civilizat cum il considera domnul au fost motivul (sunt putini taximetristi care vin acolo multi nu au curaj sa ia comenzi de frica tepelor sau a incidentelor) dar asta e trebuia sa faca ceva frumos pt fratii lui soloman anu asta nu pentru oras.ce pot sa zic pe sfarsit Rusine pt organizatori
    Last edited by JamaiCatalin; 29-10-2011 at 15:02.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Member woe are ceva special... woe are ceva special...
    Data de inscriere
    28-03-2008
    Locaţie
    Bucuresti/Gorj
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    549
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    128
    Puncte CF
    38.0
    De acord, rusine pt. organizare.
    Daca aveam cu cine sa las copilul, meream si eu si sotia, si garantez ca stateam pana la capat, chit ca habar n-am unde e parcul cu pricina (nu-s un bun craiovean).
    Acum doi sau trei ani, in Piata Revolutiei din Bucuresti, tot asa (parca de 1 Decembrie) am stat pana la capat pe un ger de nu puteam tine mainile afara din buzunare, tot asa vreo mie de oameni, iar astia zdranganeau la chitare de parca aveau sciroco-uri in pantaloni. Respect pentru membrii trupei, sper sa ii mai auzim, niste muzicanti profesionisti si niste oameni deosebiti.

Banned constantinconst's Avatar constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    28-01-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    424
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    542
    Puncte CF
    22.0
    Phoenix TREBUIE si TREBUIA sa cante in fata Prefecturii !
    Aste este, daca orasul a incaput pe mana unor bisnitari ordinari.
    Rusine !

Helper becks's Avatar becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    20-04-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3618
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    908
    Puncte CF
    56.5
    Usergroups:
    daca era in alta parte m-as fi dus si eu. dar avand in vedere locatia am zis pas anul asta

Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Nici eu nu m-am dus...chiar daca imi place trupa.Pacat ca s-a intamplat asa!

Racer bloo's Avatar bloo are ceva special... bloo are ceva special...
    Data de inscriere
    30-12-2010
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    140
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    120
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Nici eu nu am fost . Rusine !

Member woe are ceva special... woe are ceva special...
    Data de inscriere
    28-03-2008
    Locaţie
    Bucuresti/Gorj
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    549
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    128
    Puncte CF
    38.0
    Asa ca la zilele Craiovei de anul acesta, baza distractiei au ramas indienii talpa iute din Ecuador care bisnitareau CD-uri cu muzica floc indiana. Noroc ca la fiica-mea ii plac si astia, ca au pene. Are trei ani.

Banned g0d's Avatar g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta
    Data de inscriere
    16-03-2011
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    71
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1960
    Puncte CF
    27.0
    De fapt nu vreti sa recunoasteti si fata de voi insiva ca avem un oras de manelisti si cocalari. Exact aceeasi faza s-a intamplat acum 3-4 ani, tot zilele craiovei, in Parcul Romanescu, Phoenix au cantat ultimii(asa canta trupele mari, ca sa tina lumea pana la sfarsit la event, canta aia mai mici la inceput si cea mai asteptata trupa canta ultima, asa e si la galele de box, cel mai important meci e ultimul etc), inaintea lor au racnit si au urlat toti ca disperatii la playbackul marii trupe Voltaj, au aparut Phoenix pe scena si 90 la suta din pulime s-au tirat instant acasa. Si erau 15 grade, deci nu temperatura i-a gonit, nici locatia nu a fost de vina. In secunda 2 tiribombistii de pe margine au dat drumul la manele, a fost ultima data cand m-am dus la zilele Craiovei, mi-e jena sa spun ca sunt oltean-craiovean, suntem ultimii oameni. Nu mai dati vina pe Solomon ca prostimea nu apreciaza valorile, este un sofism de 2 bani. Asta-i orasu', obisnuiti-va cu ideea, populatia e cea care este, tot aceiasi cocleti care nu si platesc intretinerea cu anii si dupa aia zic de, culmea, Solomon, ca e al dracu, ca le sisteaza furnizorii apa calda si caldura. Ce are sula cu prefectura? Doar in capul vostru ba baieti. Doar de latrat si schelalait sunteti in stare, cand e vorba de facut ceva, pauza.

Banned constantinconst's Avatar constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    28-01-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    424
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    542
    Puncte CF
    22.0