Matu si Enceanu au cantat "Hora primarului", cu Solomon la mijloc


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  22,777
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  Matu si Enceanu au cantat "Hora primarului", cu Solomon la mijloc

  CRAIOVA. Spectacolul de muzică populară organizat pe explanada din cartierul Craioviţa Nouă a adunat la locul desfăşurării câteva sute de persoane. Timp de cinci ore, craiovenii s-au delectat cu melodii olteneşti, interpretate de solişti ai Ansamblului Maria Tănase. Printre invitatele de marcă s-au numărat Maria Ciobanu şi Stana Izbaşa. La mijlocul spectacolului şi-a făcut apariţia şi primarul Antonie Solomon. După ce a trecut câteva minute prin mulţime, s-a pozat cu artiştii, a urcat pe scenă şi a vorbit publicului. Mâţu şi Enceanu i-au cântat “Hora primarului”, Solomon fredonând împreună cu artiştii.

  Aşa cum ne-am obişnuit, seara de vineri din cadrul “Zilelor Craiovei” aduce în Craioviţa solişti de muzică populară. Pe scena organizată pe explanada de lângă Poşta mare au urcat nume cunoscute ale folclorului de la noi, dar şi de prin alte zone ale ţării. “Eu vin pentru muzică în fiecare an. E gratis şi mă simt bine. Politica nu mă interesează”, spune Ana Stan, o pensionară din Rovine.
  Apariţia primarului întrerupe pentru câteva minute spectacolul. Într-un colţ, aşteaptă liniştit susţinătorii de partid. Primarul îşi face loc prin mulţime, însoţit de fostul şef al Poliţiei doljene, Gheorghe Bică. Înainte de a vorbi craiovenilor, Solomon o interpelează pe Maria Ciobanu: “Dumneavoastră, mare doamnă a cântecului românesc, m-aţi învăţat să îmi preţuiesc şi mai mult părinţii”.
  Film mut despre realizările din Craiova

  Tehnica le-a jucat feste organizatorilor, chiar în momentul în care pe ecranele instalate în piaţă rula un filmuleţ cu realizările din Craiovei. Pelicula nu a fost însoţită de sonor, lucru care l-a deranjat şi pe primar: “Vedeţi ce dracu’ faceţi cu sunetul ăla!”. Imediat după, Solomon a vorbit craiovenilor: “Iată că nu sunt mort, poate că unii aşa ar vrea, sunt viu, iubesc Craiova mai mult decât îmi iubesc soţia, şi vă iubesc pe dumneavoastră, craiovenii mei”. Pe scenă urcă Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu. Cântă Hora primarului, cu dedicaţie specială pentru edilul Craiovei. La final, Solomon primeşte o cupă şi un buchet de flori. Emoţiile îl copleşesc şi îşi încheie mai repede discursul.

  “Nu mă întrebaţi de politică, nu vă răspund”, le-a spus Solomon jurnaliştilor care încercau să mai obţină ceva nou de la edilul craiovean. Un jurnalist venit de la Capitală a încercat să îi propună Primăria Bucureştiului. “Nu aş pleca niciodată din Craiova, dragostea şi pacostea mea”. 2. #2
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Iar a facut vocalize Solomon?
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
  Data de inscriere
  25-03-2008
  Locaţie
  CRAIOVA
  Sex
  M
  Mesaje
  2,440
  Mesaje bazar
  1484
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  233
  Puncte CF
  32.5
  ''UNEPERISTE"
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: