Procurorii anticorupţie care se ocupă de cazul „Găman – Bărboianu“ l-ar putea chema pe Victor Piţurcă la audieri după ce Universitatea Craiova a făcut plângere penală împotriva fostului antrenor al echipei din Oltenia, informează săptămânalul Fanatik.


Plecarea lui Ştefan Bărboianu şi Valerică Găman de la Craiova, la startul acestui an, a provocat un adevărat şoc la clubul alb-albastru. După dezertările celor doi a urmat distrugerea Universităţii Craiova. Jucătorii au depus memorii să devină liberi de contract şi au ajuns la Dinamo, dar patronul Universităţii l-a învinuit pe Piţurcă de joc necurat.


Mititelu a dovedit că vicepreşedintele Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor, Dumitru Manu, este aceeaşi persoană cu avocatul selecţionerului, bănuit că ar fi beneficiat financiar de pe urma transferurilor celor doi jucători.

După ce membrii Comitetului Executiv al FRF au fost chemaţi la Direcţia Naţională Anticorupţie, nu este exclus ca săptămâna viitoare selecţionerul Roâmniei, Victor Piţurcă să fie audiat de procurorii DNA.

Flaviu DincăSursa: jurnalulolteniei.ro