Ce parere aveti daca se pune aceasta problema ??![]()
Ramanem in Liga I
Retrogradam din pacate
Ce parere aveti daca se pune aceasta problema ??![]()
Mah se cam ingroasa gluma si cu asemenea chestii nu e de glumit , eu insa sunt optimist deoarece sunte alte echipe mai rau ca noisi una peste alta noi nu jucam chiar asa de rau
![]()
problema se pune acum e treaba echipei sa arata ca stie sa joace si fotbal ca de bambilici si vorbe ca suntem tari m-am saturat si noi la 2 pct de retrogradare
ROMAN prin nastere ... OLTEAN PRIN GRATIE DIVINA!!!
http://www.zone-h.org/component/opti..._defacer,Rene/
si eu care in toamna speram sa terminam pe un loc 7 .............
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
Ramanem in Liga I - nu ne lasă alţii să cădem![]()
Se cam ingroasa gluma da trebuie sa ramanem in Liga I. macar cate un egal sa mai scoatem si noi pt cateva puncte. trebuie sa fim alaturi de ei si sa ii incurajam. mi-e frica, ca daca ajung in div B acolo ramanem![]()
![]()
![]()
![]()
Mah am putea spera ca Fc National sa isi faca baremul pana la meciul cu noi si atunci vor fi mai putin motivati , meciul cu Jiul nici nu se pune problema , armai fi meciul direc cu Ceahlaul dak nu ma insel acasa parca , meciul cu UTA si Farul , acestea sunt meciurile in care avem punctele in fata , trebuie doar sa intindem mana sa le luam , si cu 3 puncte in meciul cu Urziceniul![]()
![]()
![]()
![]()
cam acestea ar fi calculele , insa stiti cum e nu tot timpul socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ
Ramanem in Liga I..nici macar nu vreau sa ma gandesc k exista posibilitatea retrogradarii![]()
liga I
Nu conteaza unde vor juca , eu unu voi fi alaturi de echipa si in A si in B si in Cupa Uefa , dak iubesti echipa o iubesti si in momentele bune si in cele proaste. Sper din toata inima sa se salveze de la retrogradare si nu pt k asa simt eu ca oltean ci pentru ca traditia ne obliga , pentru ca Romania are nevoie de U.Craiova in Liga I , pt ca este cea mai iubita echipa din tara.
FORZA STIINTA ALE ,
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: