- EUR
- 4,9768

-
Grigoraş, nemulţumit de jocul Pandurilor
Antrenorul pandurilor nu s-a arătat foarte dezamăgit de rezultatul din meciul cu Sportul Studenţesc, ci mai ales de jocul slab al echipei sale. Tehnicianul a apreciat că Pandurii nu meritau mai mult de un egal la acest meci după cum au jucat: “Nu pot să spun că sunt dezamăgit de rezultat, pentru că după cum am evoluat în partea a doua a meciului cu Sportul, cred că nu meritam mai mult”. Grigoraş a apreciat jocul din prima repriză al ambelor echipe dar nu şi pe cel din repriza a doua când Pandurii au avut superioritate numerică timp de 20 de minute dar nu au reuşit să marcheze: “A fost un meci mai animat în prima repriză cu ceva ocazii de o parte şi alta. În partea a doua din păcate nu prea s-a mai jucat fotbal prea mult, şi chiar dacă am avut superioritate numerică nu ne-am creat ocazii şi nu am reuşit să înscriem. Singurul lucru pozitiv din acest joc e că am câştigat un punct şi nu am primit gol în cel de-al patrulea meci consecutiv”.
revenit şi el pe teren după o mai lungă absenţă, fundaşul Vlad Chiricheş a regretat faptul că echipa sa nu a reuşit să mai urce în clasament: “Ne pare rău că am ratat şansa de a urca în clasament dar vom face tot posibilul să câştigăm cu Oţelul. Nu ştiu dacă e puţin un punct la Sportul, dar meciul cam asta a arătat. Dacă reuşeam în prima repriză să concretizăm o şansă de gol era bine pentru noi”. Pandurii au remizat cu Sportul, scor 0-0, după un meci pe care gorjenii puteau să îl câştige pentru că au jucat ultimele 20 de minute cu un om în plus pe teren.
Sursa: jurnalulolteniei.ro